Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka sierpniowa

Do wszystkich yasminek- problem

Polecane posty

Dziewczyny mam do was gorącą prośbę. Biorę dopiero drugi listek yasmin, samopoczucie średnie- cały pierwszy miesiąc plamienia,ale dało się przeżyć;) Zastanawiam się nad sposobem,w jaki mogłabym opóźnić miesiączkę,chociaż o kilka dni. Czy któraś z was brała dwa listki bez przerwy?? Czy to jest bezpieczne? A może wystarzy wziąć kilka tabletek z nowego opakowania?? Pomóżcie,bo już sie pogubiłam:( Z góry dziękuje i pozdrawiam!! 🌻

Gość dużo za dużo
rozpocznij kolejne opakowanie bez robienia siedmiodniwoej przerwy. Nie powinnaś brać tylko kilku tabletek z tego drugiego opakowania a potem robić przerwy. Przyjmij wszystkie pigułki a potem przerwa.

Hej ja bralam jasmin przez 3 miesiace.teraz odstawilam z powodu wyjazdu i planowanego dlugiego pobytu na obczyznie, z dala od mojego faceta :) bede go widziala dopiero za 4 miesiace, wiec lekarz polecil odstawienie Ogolnie zastanawiam sie nad zmiana srodka. czulam sie po nich sredniawo....:/ Podobniez niby to normalne, ale mi sie tak nie wydaje. Jesli chodzi o ciebie, powinnas wziac wszystkie tabletki z kolejnego listka, nigdy kilka. Tylko po to aby opuznic miesiaczke. Poczytaj dokladnie ulotke. Pod koniec masz wyjasnione, jak dokladnie sprawic aby przesunac lub opoznic okres. Wiec , teraz zacznij kolejne opakowanie bez probienia przerwy, a nastepne koniecznie przyjmij po wymaganej przerwie.