Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka***

Stany lękowe. Może ktoś też ma ten problem?

Polecane posty

Gość Anka***

Od 3 dni mam silne stany lękowe- ciągłe uczucie, że sie czegos boję, bóle głowy, brzucha, niedobrze... Mam problemy osobiste i może stąd. Boję się że to nie minie nawet po rozmowie z partnerem. Wczoraj rozmawialiśmy, nawet się jakby pogodzilismy, a ja nadal to mam.

Gość nie lekceważ tego
to może być początek nerwicy, lęku napadowego. Borykałam się z tym problemem prawie 3 lata. A też zaczęło się od problemów z facetem. Potem to normalnie bałam się na ulicę wychodzić. Radzę Ci dla własnego dobra idź do psychiatry i wszystko mu powiedz, bo jeśli zacznie Ci się to rozwijać to za jakiś czas Twoje życie może zamienić się w koszmar.

Gość i wejdź na topik
moja nerwica, ten poniżej :)

Gość Anka***
dziękuję, wejde na topik

Kochana, ja rowniez stany lekowe mialam przez chłopaka... jestem z nim, ale i tak sie bardzo boje ze pewnego dnia powie mi ze to koniec, albo sie dowiem ze ma inną ...(czego bym nie zniosła) jest mi z nim dobrze, ale pomimo to odczuwałam jakies dziwne lęki ale nauczylam sie z tym zyc. Jest mi juz dobrze, juz nie mialam długo tego niepokoju w sobie... musisz sobie wmawiac ze jest i bedzie dobrze !! głowa do gory! 🌼

Gość słoneczko*******
hey.... chodze do LO i od ponad roku lecze sie........ zaczelo sie od bólów brzucha wymiotów i biegunek.......nikt nie wiedział co mi jest....... wiele badań i nic z tego nie wynikało .... nie chciałam chodzić do szkoły bałam sie ludzi......... wreszcie rodzice znależli lekarza psychiatre i stwierdzono u mnie zaburzenia depresyjno lękowe:(( teraz biore leki i uczeszczam na terapie z psychologiem....... to pomaga ale potrzeba jeszcze czasu zebym mogła zacząć normalnie funkcjonować.... warto próbować z tym walczyć!!!!!

Gość a dlaczego
miałaby się wykończyć na moja nerwica...?