Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA_KAWA

Napięcie przedmiesiączkowe mnie wykańcza !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość CZARNA_KAWA

Kiedyś krótko po tym jak zaczął mnie boleć brzuch dostawałam okres. Teraz brzuch mnie pobolewa kilka, kilkanaście dni, piersi twarde, rozsadza mi je a ja sama wylądam jak balon i sie do nieczego nie mieszczę !!! Nawet nogi mi puchną tak, że mnie buty wszystkie cisną :( Czuję się bardzo słabo, nie mam już siły :( wczoraj miałam 83/55 ciśnienie !!! No i od jakiegoś czasu szybko tyję ... nie mam tarczycy - robiłam parę dni temu badania - lekarka poiwedziała, że wszystko ze mnie w porządku. Rok temu odstawiłam tabletki anty - nie chcę się już truć.

Gość magnoliiiijka
zacznij znów brac tabsy, jak masz kaski wiecej bierz Yasmin co do trucia, cóż :( nawet apap i sałata która rosnie blisko ulicy truje, domowymi sposobami tych dolegliwosci sie nie pozbedziesz, ja brałam microgynon, a puchłam jak balon i ryczałam po kątach, wyzywajac swoja macice i jajniki, poważnie :o biore jasmi jest troche lepiej

Gość magnoliiiijka
a ból piesi, kup mieciutki biustonosz i jak bolą to nawet w nim spij

Gość masz racje
nie truj się

Gość CZARNA_KAWA
Antykoncepcję chciałabym zacząć stosować po pierwszym dziecku. Na razie w planach ślub i dzieciaczek więc chcę oszczędzić ewentualnych komplikacji... Mam mały biust bo A ale przed okresem wszystkie staniki za małe :( więc nie śpię w staniku. Nie mogę dojść do tego dlacego tak zaczęło się ze mną dziać, zawsze rochę pobolal brzuch i dostawałam okres a teraz masakra :(

Gość magnoliiiijka
jak chodziłam do szkoły sredniej to nic mnie nie bolało, wszystko sie zmienia, starzejemy sie w takiej sytuacji, porozmawiaj z lekarzem, a domowe sposoby? duzo zielonej herbaty, mało soli a najlepiej wcale, moze jakies kropelki ziołowe ....

Gość CZARNA_KAWA
No właśnie nie znam sie na domowych sposobach. Mam czerwoną herbatę ale to chyba duża rożnica. Lekarka przepisała mi jakieś uspokajające ziowe tableteczki ale co mi z uspokojenia jak czuję sie jak flak :(

Gość magnoliiiijka
czerwona jest na odchudzanie, zielona jest mocząpedna, a ty musisz pozbywac sie wody z organizmu, ja nie mogłam tego zniesc, robiła mi sie czerwona szrama na brzuchy od jeansów tak puchłam, czułam sie jak krowa :( przede wszystkim zmien nastawienie, jesli twoim celem jest dziecko, mysl o tym i jak najszybciej zajdz w ciąże, wtedy i tak przytyjesz i bedziesz myslec nie o sobie ale o dzidziusiumoze w ten sposób bedzie łatwiej

Gość CZARNA_KAWA
Hehe nooo z tym to jeszcze musimy poczekać ;) Tymczasem ide zrobić sobie kawę bo nie mam siły nawet wstać z krzesła :o No i pisać mi tu pisać kochane na pewo skorzystam z rad !!!

Gość he he he...
Kazdy ma tarczyce...

Gość chodzi o nadczynność
lub niedoczynność ... jak widać niektórym trzeba czarno na białym..

Gość tamaraa
Idź do ginekologa. Ginekolog przepisze Ci jakieś leki i powinno być lepiej.