Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

studia zaoczne,a stypendium socjalne.

Polecane posty

powiedzcie mi, czy studenci studiow zaocznych maja takie smare prawa do stypendium socjalnego,jak studenci studiow dziennych?

Gość *Jenny*
takie samo prawo

Gość dok52
nie mamy zjazdów raz na pół roku a trzy razy w miesiącu, i wcale nie jest tak łatwo jak myślą niektórzy. zresztą moi rodzice nie mieli wystarczająco dużo pieniędzy żebym dostała się na dzienne studia.

Gość staż nie staż
mam pytanie: jeżeli przysługuje mi stypendium socjalne to jeśli podejmę staż to tracę to stypendium? proszę o odpowiedź.

Gość burza mnie przeraza
dok 52 Twoi rodzice nie mieli wystarczajaco pieniedzy zebys dostala sie na dzienne studia? to powiedz mi - czy studia dzienne sa takie drogie?Bo z reguly sa nieplatne - to jak w takim razie stac ich na studia wieczorowe?

Gość dok52
może dzienne są niepłatne, ale żeby dostać się na dzienne trzeba mieć kasę i to duużo,

Gość dok52
rodzice nie dają mi na studia, sama je opłacam

Gość dok52
i jest dużo osób na moim roku które pracują i się uczą dlatego wkurza mnie jak się niektórzy wypowiadają na temat studentów zaocznych

Gość evil
Studia dzienne są niepłatne??? Śmieszni jesteście no chyba że studiujesz w tym samym miejscu co i mieszkasz bo w przeciwnym razie nie. Wynajmij sobie stancje i opłać życie i racunki to Ci wyjdzie jakie to studiowanie dzienne jest darmowe. Tak się składa że studiowałam i dziennie i zaocznie więc mam porównanie. Nie wcale nie jest tak że zaoczni to lenie a wręcz powiem że odwrotnie zaoczni pracują ( może nie wszyscy) a dzienni imprezują. I kto tu jest darmozjadem??? PS. Studia dzienne więcej mnie kosztowały niż zaoczne. pozdrawiam

Wybieram się na studia zaoczne razem z mężem. A mieszkamy na wsi, dosyc daleko od większych miast. Gdybyśmy mieli wynająć mieszkanie i opłacać je przez 5 lat to byśmy nie dali rady. To gó*no prawda, że na zaoczne studia idą leniwi. Wręcz przeciwnie. Na dzienne idą osoby którzy nie dojrzeli do dorosłego życia i chcą nadal żyć jak w liceum i balować. Ja chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej wynosi stypendium i czy można mieć przy tym jakiekolwiek dochody. I drugie pytanie... jeżeli mąż pracuje, to ja jako bezrobotna mogę liczyć na stypendium?