Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonomi

Czy TEST ciażowy moze niewyjsc w 3 miesiacu ciazy?

Polecane posty

Gość zielonomi

jakie jest prawdopodobienstwo??

Gość zielonomi
chodzi mi o to czy test ciazowy w teoretycznie 3 miesiacu ciazy moze pokazac ze sieu w niej nie jest?

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha O matko i corko, trzymajcie mnie

Gość zielonomi
co w tym smiesznego?

no ja nadal zastanawiam się czy nie jestem w ciąży robiłam 5 testów każdy negatywny a mam objawy jak w ciąży a do gin ciężko mi się wybrać...

Nie musisz wcale zaraz pędzić do ginekologa ;-) najlepiej zrób test ciążowy z krwi w laboratorium, kosztuje ok 15-20zł a z wynikiem możesz pójść do rodzinnego chociaż pielęgniartki pewnie tez cię poinformują ;-) Testy sikane mylą się w strone braku ciąży ale nigdy w stronę potwierdzenia ciąży. Nie wiem coprawda jak jest w 3mies ale słyszałam że kobiety w jakiś czasie ciąży na początku mają drastyczny spadek tego hormonu ;-)

Gość jaaaaaaaa
Ja mam bardzo złe doświadczenia z testami "sikanymi". Robiłam 3 różnej firmy, żaden ciąży nie wykryl, a w niej byłam (potwierdził to testy z krwi, a później badanie usg). Nie wiem jak to jest w 3 miesiącu (moje niewykryły mi ciązy jak byłam w jakimś 8 - 9 tyg!

Gość zielonomi
Ja wam napisze o co mi chodzi.pekla gumka wzielam postinor,okresu nie mam 2 miesiac bylam u lekarza ale lekarz mnie wyslal na usg na ktore nie mam jak sie tera wybrac.testy robie od momentu kiedy powinnam dostac okres zrobilam ich chyba 15 co tydzien i kazdy rozny wykazuje ze nie jestem w ciazy.tylko tak nie mam zadnych objawow,ale mam wrazenie ze mi lekko urosl brzuszek, w ogole mnie boli on caly czas jakos dziwnie,teoretycznie lekaz pownien widziec dwumiesieczna ciaze chociazby przez to ze powieksza sie macica i takie tam moj lekarz jak powiedzial" nic tam nie widze" ale ciezko mu bylo odpowiedziec mi na prste pytania musze isc do innego lekarza ...i stad te moje pytanie czy juz teraz jakbym byla w 3 miesiacu ciazy bo przeciez ten chormon co 24h rosnie dwukrotnie w organizie czy ten test moglby jeszcze mnie klamac????

Gość annna237
Ja wam napisze o co mi chodzi.pekla gumka wzielam postinor,okresu nie mam 2 miesiac bylam u lekarza ale lekarz mnie wyslal na usg na ktore nie mam jak sie tera wybrac.testy robie od momentu kiedy powinnam dostac okres zrobilam ich chyba 15 co tydzien i kazdy rozny wykazuje ze nie jestem w ciazy.tylko tak nie mam zadnych objawow,ale mam wrazenie ze mi lekko urosl brzuszek, w ogole mnie boli on caly czas jakos dziwnie,teoretycznie lekaz pownien widziec dwumiesieczna ciaze chociazby przez to ze powieksza sie macica i takie tam moj lekarz jak powiedzial" nic tam nie widze" ale ciezko mu bylo odpowiedziec mi na prste pytania musze isc do innego lekarza ...i stad te moje pytanie czy juz teraz jakbym byla w 3 miesiacu ciazy bo przeciez ten chormon co 24h rosnie dwukrotnie w organizie czy ten test moglby jeszcze mnie klamac????