Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfrustrowany

Marto to do ciebie!

Polecane posty

Gość zfrustrowany

Przestań mnie wreszcie prześladować. Precz z mojej głowy przeklęta zjawo z przeszłości! Bądz przeklęta. Wybędzam cię z mojego umysłu a ty ciągle wracasz do mej głowy.

Gość marta marta marta marta
bo.... Ty mnie jednak kochasz;-p

Gość chyba wybęcam
?? :O

Gość marta grzechu warta
Hej..ja jestem Marta! To do mnie???

Gość zfrustrowany
niestety nadal chyba ją kocham , po rozstaniu probowałem wrócić ale złe koleje zycia jej jej byłego jej osobistej sytuacji sprawiły że nie i mimo że raz potem napisała smsowo ze mnie kocha to nie chciała być ze mną a spróbowałem jeszcze raz na prożno po tym wszelaki kontakt zawiesiłem i nie mam go ale wciąż nawiedza mnie w myślach , wciąż prześladuje , gdy zwiążałem się na krótko z inną kobietą to ucichło i dało mi spokój ale gdy związek nie wyszedł to znów mnie ten fantom nawiedza . Ah jestem przeklęty.

Gość mnie tez jedna Marta
nawuedza we wspomnieniach :) mieszka na białostockiej i jest ładna blodynka ..pozdro Martusia 🌻

Gość wiesz co ...
Lepiej nie używaj tych słów: "Przeklęta", "przeklęty" Nie wiem skąd ci się to wzięło ale to nie jest normalne. Nawet zwykły ksiądz ci powie że to słowo ma silne negatywne, oddziaływanie i to w życiu realnym. Ja nie żartuję. Przerażają mnie ludzie którzy w tak głupi i bezmyślny sposób używają takich słów.

Gość MARTA Marta
Adam to Ty?

Gość e tam nie bój żaby
zaba w wodzie nie bodzie :)

Gość zfrustrowany
rzecz jasna imienia tu nie wyjawię... na pewno o mnie zapomniała , zawsze miała powodzenie to na pewno ma kogoś nowego znowu. Na imie też mam na A ;) . PRzeklęty nie w znaczeniu katolickiego bycia przeklętym czy potępionym po prostu takiego że ciągłe zawody i niepowodzenia na mnie spływają. Nie mogę o niej zapomnieć i to mnie przeraża minęło już 4 miesiące od mojej ostatniej próby a 11 mieś od rozstania

Gość bidulku......
tulę do piersi :o

Gość Ambroży
Tak Jasniepani to Ja czym moge sluzyc :)

Gość yyyyy Artur
?

Gość zfrustrowany
czasem mam ochotę dać o sobie znać w jakiśsposób może smsem czy gg gdzieś tam schowany mam głęboko jej numer po tym jak wykasowałem ze swoich zasobów ale mam gdzięś ukryuty ale to nie byłyby najlepszy pomysł żeby to zrobić nic mi to nie da, pokaże swoją słabość i okażę brak dumy że , odsłonie się i stanę się podatny na ciosy . Ona będzie wiedzieć że myślę o niej i będzie się z tego nabijać a nawet jak nie to pozostane tak odsłonięty z krokiem z mojej strony gdy ona pójdzie dalej nie zwracając uwagi. A tak przynajmniej może w jej głowie jakaś iskra smutku że się nie odezwałem by się pojawiła. nie wiem sam

Gość zfrustrowany
:(

Gość szkoda że we mnie
się tak nikt nie kocha... :/

Gość zfrustrowany
leczyć ciekawe jak ?

Gość luudzie to prowokacja
:(szkoda, ze się nabijasz zfrustrowany

Gość Marta Marta
przypominasz mi "mojego" Adama i moja sytuacje:O wez moze sie odezwij do niej, moze ona na to czeka? jestes facetem, zawalcz o nia! Ja czekam a ten łosiek milczy:O

Gość luudzie to prowokacja
kochana nie czekaj - kolka dni a potem won z zycia jak tak robię od jakiegos czasu i bardzo dobrze na tym wychodze

Gość zfrustrowany
Walczyć? . Walczyłem kilka miesięcy po rozstaniu bez skutkua w maju ostatni raz mi powiedziała że nie chce być ze mną. To bardzo frustrująca sytuacja dla mnie. Wiem że na opisach gg miała teksty wskazujące na to że sobie kogoś znalazła potem wykasowałem numer bo mnie iruytowało patrzeć na tekst w stylu "czasem miłość się szuka a ona tuż za rogiem" . PS. To nie jest prowokacja....

Gość podszywacz z kostaryki
Lubie kąpać się w ciepłym szambie w długie jesienne wieczory co wydatnie ujędrnia moją skórę na pośladkach gdy po tak udanym zabiegu kosmetycznym idę do punktu skupu złomu gdzie skłądam podanie o rozpoczęcie nowej działalnosci gospodarczej w Pliwszkach małych pod nazwą firmy Klootze i my Spółka akcyjna.

Gość zfrustrowany
:(