Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robi6000

Charakter jest najważniejszy. Teraz to zrozumiałem

Polecane posty

Gość robi6000

Od 3 miesięcy zacząłem chodzic z dziewczyną, która może nie jest najładniesza, ale super z charakteru i jest mi znią cudownie. A wcześniej patrzyłem tylko na wygląd, a teraz wiem ze to był błąd, bo ładne dziewczyny sa puste najczęsciej.

Gość malutka_anus
Ja ci powiem ze wielu z was patrzy tylko na wyglad, czy ma odpowiednia dupe, piersi, ksztalty itd. To jest naprawde WKURZAJACE tym bardziej ze to swiadczy o waszej niedojrzalosci. Dziewczyna chocby nie wiem jak byla piekna miala w sobie tyle piekna na pewno nioe bedzie miala pieknego charakteru, bo takie panienki uwazaja sie za najlepsze.. a tak w rzeczywistosci nie jest. Ja nie jestem za piekna.. ale inni uwazaja ze jestem ładna dziewczyna z zajebistym charakterem. I ja rowniez tak uwazam ze chakarter to ja mam.. ale swoja uroda sie nie wywyzszam od innych bo nie warto.Kazdy z nas ma w sobie to cos .. ale jednak nie do konca kazdy:D:D:D

Gość kaczkadziwaczka
pewnie tak piszesz bo wlasnie macie 1. raz za sobą

Gość blada
hej ! w 100% zgadzam sie z wypowiedzia wyzej .. tej malutkiej. RACJA TE CO MAJA PIEKNA URODE MAJA PUSTE SERCE !!!!!

Gość chanelka
Niektóre maja i wyglad i charakter zajebisty ale tylko co niektóre:)

Gość Draak
Słuchajcie, natury nie oszukamy - partnerzy muszą być dla nas atrakcyjni. I nie chodzi koniecznie o krągłe cycki czy zgrabne nogi - wystarczy pewien zespół cech, który nam odpowiada. Ja akurat miałem to szczęście że trafiłem na piękną i o cudownym wnętrzu, nie wierzyłem że trafię na taki ideał :)