Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 29

problemz sasiadka

Polecane posty

Gość mama 29

mieszkam na osiedlu domokow jednorodzinnych,wiec dzieci spotykaja sie na ulicy bo nie ma tu zadnych placow zabaw czy parkow,problem w tym ze jedna sasiadka ciagle sie mnie czepia ze do syna przychodza "bachory pierd****" i halasuja ,a jej to przeszkadza,tlumacze kobiecie ze nie mają miejsca do zabaw i muszą biegac po uliczce osiedlowej,lecz ona nadal klnie,straszy strażą miejską

Gość sasiadka7171717
a niech straszy - ja tez mieszkam na osiedlu domkow jednorodzinnych i jest podobna sytuacja - dzieci sie bawia sie sie wiec normalne ze smieja, kzycza itd babsko jest wredne i to wszystko moim zdaniem nie zwracaj na to uwagi - jak dzieci dorosna to beda stac i papierosy palic pod bramka to tez bedzie krzyczec ze nie wolno? a wogole to dzieciac zki bawia sie do godziny 22 a od 22 nastepuje cisz nocna wiec o co tu biega

Gość mama 29
no powiedzialam jej ze nie zamkne syna w piwnicy a ona od razu z kurw*** pierd**** wyskoczyla,sama nie ma dzieci,lubi sobie wypic a tu tak sie czepia,jak ja widze to żołądek mnie boli bo wiem co zaraz bedzie :(

Gość qwertyy
nagraj ja dyskretnie na dyktafon i powiedz że podasz do sądu za zniewagi