Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamana01

Pisać czy nie pisać, oto jest pytanie???

Polecane posty

Gość yhy
tak to jest!!!Nie wime, co kieruje facetami, może oni sie czegos boja??jak robi sie za pieknie, za dobrze uciekaja???

Gość Podłamana01
asia234, a wy długo byliście ze soba?? iesz mnie bolą najbardizej takie odejścia bez odzewu, do cholery, chyba na coś jeszcze zasługujemy??

Gość asia234
bym go o to zapytala (hehe) ale i tak zapewne nie odpowie.....

Gość asia234
krotko, w zasadzie tylko kilka miesiecy..dzieli nas mala odleglosc, ale to mialo sie zmienic teraz.. spotkania z nim byly cudowne..wychodzenie po niego na dworzec tez.. Ostatnie spotkanie bylo takie jak inne. A wiec wszystko bylo ok. spedzilismy razem kilka dni, ale on musial jechac, bo mial u siebie pare spraw do zal;atwienia..Po spotkaniu nic zlego sie nie dzialo przez kilka dni. A potem ni stad ni z owad BUM, on unika kontaktu, nie wiem w czym rzecz...czy moze chce sie wycofac bez slowa...

Gość Podłamana01
No to chyba pozostaje uzbroić się w cierpliwość, zycze ci powodzenia i szykiego odzewu tej drugiej połówki!!!

Gość Podłamana01
Podobnie jak u mnie!!!!Heh...mozęto ten sam facet;-) ;-) zartuje oczywiscie!! W każdym bądź razie to ich strata bo nie wiedza ile tracą, a tracą to na własne życzenie!!!!

Gość asia234
dzieki...tylko ja nawet nie wiem czy juz na ten odzew powinnam czekac..coś w tym wszystkim peklo, i choc ja nie wiem co, to wiem,ze bedzie to ciezko poskladac.. bo widze jak on twardo przy tym (wlasnie - przy czym??) stoi..