Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubu

Wasz Pierwszy Raz Kiedy To Zrobiliście Pierwszy Raz?

Polecane posty

Gość ubu

Jaki Wiek Jest Odpowiedni Do Pierwszego kontaku płciowego..? nie chodzi mi tutaj o pedofilie lub gejostwo dla ludzi prymitywnych tylko o czysty seks miedzy kobietą a męzczyzną?

Gość odpowiedni jest najwyższy czas
:p czyli taki jak teraz u mnie ale kogoś do tego brakuje:p

hehheeh fajne wspomnienie, nasz 1 raz byl jakies 2.5 miecha po tym jak sie poznalismy, a bylismy wtedy w zakladzie fryzjerskim jego siostry, poszlismy posprzatac, bylismy sami i po skonczonej robocie hmm.... sami, nastrojowa muzyka w radiu, przygaszone swiatlo, zaczelismy sie calowac, wtedy pierwszy raz pozwolilam sie mu dotknac nizej, heheh i pieknie sie mnie zapytal czy chcialabym sie z nim kochac, bylo cudownie, nigdy tego nie zapomnimy.... ehh wspomnienia....

a mialam wtedy 21 lat, on 22, tylko ze wczesniej mielismy juz kontakty seksualne... ale zapomina sie o tym jak poznaje sie ta wlasciwa osobe, a moim zdaniem najlepiej jest zaczac ta sfere uczuc, gdy sie jest pewnym, ze to wlasciwa osoba, i oczywsicie gdy jestesmy do tego gotowi psychicznie, nic na sile!!!!!! samo przyjdzie....

Gość mój pierwszy raz jeszcze nie
nastąpił, ale mogę przeżyć go z Tobą. Płeć nieważna... Mój adres: Babcia Bi Sekcja Siedemdziesięciolatków Dom Starców w Kole k/ Konina i`m waiting ...

Gość płomyki
po miesiącu, ale wcześniej wisiało w powietrzu u niego w domu