Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie do kogo przytulac

na ktorym topiku tu przytulają?

Polecane posty

Gość
a co mi tam >> jak zaczniesz sie odzwyczajac od kafe to kto bedzie nas przytulal :( Ja nigdy nie bylam pracoholiczka ,lubie swoja prace ,nawet bardzo ,ale chyba mi to nie grozi ... renka >> dobranoc :)

dobranoc renka ;) najlepiej kiedy praca przynosi przyjemnosc i ludzie sa mili.... wtedy ideal..bylem blisko tego ...ale koniec i niewazne..... no nie wiem kto bedzie przytulal :) ale mysle ze jest tu sporo chetnych przytulaczy :P

Gość
Moze i sa ,ale to juz nie bedziesz Ty :( Kiedy masz zamiar nas opuscic?

a co mi tam...--> nie jedna praca na świecie, keep miling jak mowią Rosjanie :D nie chcę juz tu nudzić... no w kazdym razie za bardzo bylam zaganiana na przytulanie, ludzie zyją wolniej, niektorzydo 30ki albo i potem nei wiedzą jak to jest wychodzic o 8ej wracac o 22ej, w zimie nawet chwilę po...i czasem takze w weekend poza domem :( nudzę już..moze podobranocamy się juz ? ;)

Gość
nie mam sie do kogo przytulac >> nie nudzisz :) Jak sobie pomysle ,ze mam isc do pustego lozka sie polozyc ,ze nie mam sie do kogo przytulic to az odechciewa mi sie spac :(

nie nudzisz....wiem co masz na mysli..... cholernie ciezki temat.... a niektorzy marza o takim zaganianiu :) czy mnie tez ktos >>> no to nie bede ja ...fakt......na razie nie wiem......ale troche za duzo spedzam czasu tutaj.....moze najpierw bede ograniczal...

Gość
a co mi tam >>:( ciekawe jaki masz czarny nick ;)

czy mnie tez ktos--> ja tez do pustego...mam tylko misia:)..wiecie jakbylam mala to chyba nie dzialal na mnie tak uspokajająco :D a co mi tam--> uwierz mi, ze nie zawsze jest o czym marzyć...chcialabys rozwazac, czy brać Prozac czy nie? ja nie wzielam, ale odbilo się to na mnie porzadnie..na szczęście moglam porządnie odespac heh...facet musi walczyć, nie? moze Ciebie nalezaloby zesłać za granicę?:D

Gość
nie mam sie do kogo przytulac >> dzieki za przytulenie :) Ja nie mam misia ,spie zupelnie sama :( Jak ja nie lubie nocy ... :O znowu zaczynam sie uzalac [zla na sama siebie]

Gość dawaj tutaj......
a co mi tam...-->a masz "boczki"? tzn. oponkę?;)

Gość
a co mi tam >> a zdradzisz nam ile masz wzrostu :P

uwielbiam oponki u facetów;)

niziutki...;) pewnie podczas siedzenia masz taki poziomy kaloryfer na brzuchu :P...

Gość
wiesz ,dla jednych mozesz byc niziutki a dla innych sredniego wzrostu ,ale ok juz o nic nie pytam :)

no pewnie ze mam kaloryfer :P ....... bez niego sie nie ruszam nigdzie :) no fakt....wiekszosc rzeczy jest wzglednych..... wzrost tez powiedzmy....ale naprawde jestem niski....no powiedzmy sredniego wzrostu...

Gość
ale z Ciebie ciezko jest cos wydusic :P Przytuli mnie ktos na dobranoc [pyta niesmialo]

czy mnie tez ktos >>> przytulam Cie mooocno.....podnosze i niose do lozka.......hmmm sie zagalopowalem....no wiec sciskam Cie na dobranoc caluje w ...czolo ..... nie mam sie do kogo >> przytulam Cie ......:)

a co mi tam--->Ty się nie kladzisz spać? ja jutro oprocz lekarza am wizyte w urzdzie 😭 ps. fajnie;)...lubię kaloryfery tego rodzaju;);):P:)

Gość
a co mi tam >> przeciez wiesz ,ze tego chcialam ...pytanie tylko czy Ty chcesz...buziak w czolo ... to mile :)

nie mam sie do kogo >> wlasnie zbieram sie juz ;) .... to jutro masz pracowity dzien... pewnie trzeba bedzie Cie przytulic wieczorem :) bo na lekarzy to nie ma co liczyc ;P Dobrej nocy zycze Wam wszystkim ...🖐️

Gość Moje serce bije mocniej
Stara i slepa jestem.Od kilku dni widze ,ale nie wchodze.Co za durnowaty topik - mysle.Na ktorym topiku PRZYLATUJA!!! Ze niby kto - zastanawialam sie :) Teraz przeczytalam dokladnie ze chodzi o tak cudowna rzecz jak przytulanie....

nom;) zgloszę się na wskazanej stronce www. w celu przytulenia mnie papaty 🖐️ ;) ...milych snów...i koronkowych....;)

Przelatują " mialo być, ale ostatecznie wybralam tę wersję 🖐️papa

jesteś a co mi tam:):):):)

Gość
dziekuje za przytulenie ,rowniez przytulam :P