Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie do kogo przytulac

na ktorym topiku tu przytulają?

Polecane posty

:> wystarczy byc facetem i juz takie szczescie czlowieka spotyka :) a ta tajemnica... UWIELBIAM TAJEMNICE :) mlodszy bracie ...codziennie wspominam Ciebie przed snem..:)

Gość i ja tez jestem
odtracona :specjalnie dla Ciebie :) 🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 :)

Gość i ja tez jestem
a co mi tam nie wystarczy byc facetem ...trzeba byc TAKIM facetem ;) 👄 w policzek ;)

Gość czesc ja jestem
zaraz, co to za manifestacja na topiku...co Wy MU robicie?! :o

Gość odtracona
...i ja tez jestem :) dawno nikt mnie nie zasypał tyloma kwiatami 👄 w policzek ;)

Gość i ja tez jestem
nic :O czy ja robie cos zlego ?

czesc ja jestem.....nie wiem naprawde co si dzieje :) a co to znaczy TAKIM facetem......czyzbym zostal namierzony ????? ..wzywam baze miedzygalaktyczna...kod CZERWONY - DEKONSPIRACJA konieczna natychmiastowa EWAKUACJA !!!!

Gość i ja tez jestem
odtracona :) ciesze sie ,ze sie usmiechnelas ...i o to mi wlasnie chodzilo :) a co mi tam tak zostales namierzony :P i prosze mi tu zadnej bazy miedzygalaktycznej nie wzywac :D ...i tak Ci nie pomoga :P a tak serio nic sie nie dzieje :) poprostu lubie Cie :)

odtracona 🌻 nie smuc sie bo bedzie lepiej... nie moze byc inaczej :) hmmm ... powiedzieli ze jesli wlze na kobiece fora to mam sobie radzic sam teraz.....wstretne kurduple zielone....

Gość i ja tez jestem
i maja racje :D tylko ciekawe jak Ty sobie teraz sam poradzisz :P

trzeba bedzie kombinowac.... coz zostaje... niech ja wroce na k-pax to pogadamy z nimi sobie...:P ok...dostalem maila ... na razie kazali mi przytulac skoro sie w to zaangazowalem :P

Gość odtracona
I ja tez jestem. Łatwo Cie polubić. Tak właściwie to pierwszy mily odruch ludzki (gest) od dłuzszego czasu jaki mnie spotkał. A co mi tam, taka opcja mi odpowiada . BEDZIE LEPIEJ. Kurduplami sie nie przejmuj, radzisz sobie doskonale w tym babincu

Gość i ja tez jestem
to przytulaj ...skoro Ci kazali ;) chociaz bym wolala ,zebys Ty sam tego chcial i robil to z wlasnej woli ,a nie bo oni Ci kaza :P czytalam kiedys ta ksiazke ,ale juz daaawno temu ...bardzo mi sie podobala :) odtracona dzieki :) 🌼

Gość czesc ja jestem
...

Gość i ja tez jestem
czy ja jestem taka malutka i drobniutka ,ze mnie nie widac ? 😠 :P chyba za duzo winka wypilam :O wybaczcie :)

Gość i ja tez jestem
a co mi tam :D nie mnie szukales :D wszystko mi sie juz placze :D a ja juz myslalam ,ze o mnie Ci chodzi 😭 :O juz wiecej nie pije :O odbija mi :O

Gość i ja tez jestem
dobranoc :) spijcie dobrze :) odtracona [przytulam ] na dobry sen ,glowka do gory ,bedzie ok :)

Gość odtracona
a co mi tam ja tez dziekuje ze pogłaskałeś mnie po główce :) juz dzisiaj nie bede uzalala sie nad soba tylko poprosze o lampke wina i ja tez jestem. I ja tez jestem to co? jedna kolejeczke mose jednak ;)

i ja tez jestem......dziekuje za mile slowa ;) virtualne ale poprawily mi humor 👄 Ja tez sciskam wszystkich na dobranoc mocno :) Nie poddawac sie :) !!!

Gość czesc ja jestem
🖐️...branoc branoc.....:)

Gość i ja tez jestem
odtracona moge z Toba wypic lampeczke winka na lepszy sen ;) prosze Y twoje winko :) a co mi tam tez sie napijesz ?

i ja tez :) czesc ja jestem :) odtracona :) Sciskam Was i dziekuje za mile chwile na topiku [sciska tak mocno ze kobiety wydaja z siebie 3 okrzyki :P] Dobrej nocy :)

Gość odtracona
A co mi tam...licze ze i ja tez jestem poleje jednak winko:) Mogles ja dłuzej przytulac to by nie uciekla :O

Gość i ja tez jestem
a co mi tam Tobie poprawily ,a komus popsuly humor ...

Gość odtracona
mowie i mam:D zdrowie Wasze i ja tez jestem :) a co mi tam :)

Gość odtracona
dobranoc 🌼 👄 dziekuje za mile towrzystwo. Juz mi lepiej 🤗 a jak jutro bedzie źle to znowu do Was przyleze i wykorzystam Was :D