Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie do kogo przytulac

na ktorym topiku tu przytulają?

Polecane posty

Gość jeszcze ja jestem...
czy mnie tez>>> tez Ciebie mocno przytulam. :) Dzisiaj lepiej się juz czujesz?

Gość
a co mi tam ... co my bysmy bez Ciebie zrobily i bez Twojego przytulania ;)

Gość
jeszcze ja jestem... dzieki ,tak dzisiaj juz o wiele lepiej sie czuje :) wczoraj jakis kryzys mialam ,ale juz jest ok :) a Wam jak minal dzien ? jakie humorki dzisiaj macie ?

Gość cześć ja jestem
mam do oddania pieniadze kumplowi pierwszy raz w zyciu, nie chcialam tej pozyczki, ale mi pozyczyl (notabene byl mądrzejszy ode mnie, bo gdybym nie zaplacila to ...lepiej nie mowic) i wożę się tak kupę czasu... po prostu nie mam z kim o tym nawet pogadać a Wam tu nie chcę truć i najgorsze, ze mialam mu juz to splacic, on sie nie upomina ale strace kumpla jak będe odwlekac to w czasie:(:(:(... a ja nawet nie wiem, kiedy mu oddam tę kasę 😭

Gość
jeszcze ja jestem... a mozesz nam zdradzic tajemnice co to za nowy obywatel ? :)

Cieszę się, że dzisiaj już lepiej, Czy mnie też. :) Ja kilka godzin wieczornych w stresie byłam, martwiłam sie o kogos mi bliskiego, ale na szczęście wszystko dobrze sie skończyło, nawet malucha zobaczyłam. Całe napięcie wreszcie uszło, czuje sie teraz jak balon bez powietrza. :)

czesc ja jestem... fakt takie sprawy to delikatna materia zawsze. jesli nie masz to moze powiedz kumplowi zeby dal czasu wiecej. zawsze to lepiej niz milczec nie majac.. czy mnie tez... ja tez chcialem zapytac ale mi glupio bylo :P

A co mi tam >>> Jestes skromny, a nie musisz. :) Jak widzisz, poza Tobą, jakoś nikt nie kwapi się przytulać. :)

Gość
a co mi tam ... ja przesadzam ? no cos Ty ,wydaje Ci sie ;) jak do tej pory to jestes jedynym mezczyzna ktory nas przytula i nie tylko :P

A co mi tam>>> zapytac zawsze mozna. ;) Jeżeli będę mogła to odpowiem, jeżeli nie, to się wyłgam. :P

Fioletowo Liliowa>>> przytulamy i my Ciebie mocno. :)

Gość
fioletowo Liliowa ...jak milo :D tez Cie mooocno przytulam :) a co mi tam ... do odwaznych swiat nalezy :D tylko zeby nie wyszlo teraz ze ja jakas ciekawska jestem :O mysle nad zmiana nicka ,ale nie mam pomyslu :O

Gość cześć ja jestem
wiecie jak to jest kredyt+niespodziewane wydatki /straty pojdę juz spać, nie pocieszajcie mnie, lepiej wypocznę, bo od gadania nic się nie zmieni a rano pomyślę na świezo co zrobić, bo zapewne będe szukac nadal nowej pracy

Cześc ja jestem>>> A co mi tam ma rację, porozmawiaj z kolegą koniecznie. Nie trujesz, jak masz problem to zawsze możesz o nim powiedzieć. Nie doradzimy na pewno, bo to nie jest łatwe, ale swoja opinie możemy wyrazić, a Ty wyciągniesz wnioski. :)

Dziękuję :) tego mi było trzeba - jakiś normalny, pozytywnie nastawiony do innych topik :) Jesteście cudowni, dziękuję, że ni zostałam zignorowana 🌻

Czy mnie też>>> ;) nie jesteś ciekawska, a ja naprawdę się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło, bo coś niezbyt ciekawie to wyglądało. Mamy więc nowego obywatela tego świata! :D

Fioletowo Liliowa, ja też tu niedawno zajrzałam i bardzo ciepło zostałam przyjęta, więc ... zadomowiłam sie nawet. ;) Mam nadzieję, że załozycielka topika już się z tym pogodziła. :P

Liliowa .......coz za wyznanie :) przytulam mooooocno :) czasem ranek przynosi pomysly czesc ja jestem. co to za obywatel bo sie z ciekawosci spale :P...?

Gość
jeszcze ja jestem... to dobrze ,bo juz sie balam ,ze powiecie ze jestem ciekawska ,wscibska baba :P :D

Gość cześć ja jestem
jeszcze ja jestem>>. kolega ma taka rodzinę, ze jemu pozycza kazde pieniądze...a u mnie nie, gdyby nie on mialabym komornika na glowie nic tu juz dziś nie wymyslę, moze jutro jak będę wypoczęta spojrzę na sprawę inaczej, bo w realu wstyd mi ze mam takie relacje rodzinne mialam pomysł na zalozenie firmy, ktoś inny wystartowal z tym pomysłem, bo rodzina nie chciala mi pozyczyc nawet na umowę - teraz ten ktoś inny rozbudowal biznes a ja pluję sobie w brodę, ze nie przyszlo mi do glowy ...tylko co? wykombinuję coś na pewno, zawsze mi się udawało, tylko nie mam praktycznie kontaktów i moge bazowac tylko na swojej wiedzy i umiejetnosciach

Gość cześć ja jestem
jeszcze ja jestem>>wal śmialo z nowinami o potomku - czy to Twoj potomek?:) kazdy jest tu milewidziany, wiec spoko:)

A co mi tam>>> mam nadzieję, że nie sądzisz, że to może ja... :P Babcia też na szczęscie jeszcze nie zostałam. ;) Nie mogę jednak pozwolić, abys tu nam zywcem spłonął :P więc spieszę wyjasniać, że to nowy członek mojej rodziny się dzisiaj pojawił na świecie. Prawnuk dla moich rodziców. :)

Częśc ja jestem>>> czasami i tak bywa jak u Ciebie. Jeżeli kolega na tyle Ci zaufał, to pewnie zna Twoje relacje z rodziną. Po prostu porozmawiaj z nim szczerze, bo inaczej nie wypada. Wszytko bedzie dobrze, jestes obrotną dziewczyną, więc na pewno znajdziesz wyjście z obecnej sytuacji.

Fioletowo Liliowa i Tobie spokojnej nocy i słodkich snów. :)

Gość cześć ja jestem
jeszcze ja jestem>> dzięki za slowa otuchy:) zadzwonię do niego, bo to tak glupio, on się nie upomina a mi jest wstyd :o:(:( wiecie ja juz pójdę spać, musze wykombinowac jakis grafik splat, zebym miala mu co powiedziec, bo na razie to nie wiem co mu powiedzieć dobranoc ;)🖐️Wszystkim przytulasom:);)

Gość
fioletowo liliowa ...dobranoc 🖐️ cześć ja jestem...dobranoc 🖐️ spijcie spokojnie :)