Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koizumi

Mój chłopak mi wyznał że...

Polecane posty

Gość Koizumi

Kilka lat temy uprawiał seks z kolegą, to było po jakiejś imprezie i podobno byli pijani , nie wieedzieli co robią. Nie moge o tym przestac myśleć , jestem zdruzgotana. Czy to znaczy ,że on jest biseksualistą , czy mozliwe ,że mnie zdradzi z mężczyzną?:O

Gość pewnie juz
ciągnie druciki tu i tam ;)

Gość funka.
eeee.. mnie sie wydaje ze to nic nie znaczylo jak mowil.... moj narzeczony powiedzial mi ze kiedys po pijaku calowal sie kumplem- ja sie tym nie przejelam bo wiem ze ciagotek do facetow nie ma.. po prostu rozbawilo mnie jego wyznanie.. Ty tez tak do tego podchodz bo twoje nieustajace mysli moga doprowadzic do rozpadu Waszego zwiazku przez jakies paranoje i urojenia.. Najlepiej to z nim pogadaj.. pwoeidz ze Cie to dreczy .. na pewno jakos Ci wybije te mysli z glowy:)

Gość Koizumi
wiesz , ale tam doszło do pęłnego stosunku , jak mówi.:O Aż się boję nawet sobie wyobrażać jak to było.

Gość funka.
Ile z soba jestescie? Jak dawno temu to sie wydarzylo? Wcale nie jest powiedziane ze to sie powtorzy.. to mogla byc tylko zwyczajna ciekawosc.... Najlepiej nie zrazaj sie poki z nim szczerze nie porozmawiasz... naprawde takie dreczenie sie myslami nic Ci nie pomoze a moze duzo zepsuc...

Gość Koizumi
Jesteśmy 2 lata ze sobą, to było jak miał 18 lat, teraz ma 21.

wybacz ale to nie jest normalne. jeśli facet jest w 100% hetero to nawet po poijaku nie przeszłoby mu przez mysl ż emogłby z kolegą.....podobnie jak dziewczyna szczerze kocha swojego faceta to nie zdrazdi go nawet pod wpływem alkoholu. dlatego myśle że to musiało coś znaczyć.....Twój chłopak może miec w sobie jakieś ukryte pokłady homoseksualizmu:o co innego całowanie się ale seks?:o to mnie napawa obrzydzeniem podobnie jak kazdego 100% mężczyznę....na Twoim miejcu uważałabym:o jak ja bym się dowiedziałą czegoś takiego....o boże....naparwde byłoby mi trudno przejść z tym do porządku dziennego

Gość Adi****
w sumie dziwna sprawa, a to byli bardzo bliscy koledzy?

jak tak teraz czytam swoją wypowiedx to mogła zabrzmieć tak jakbym chciałą Cię zdołowac ale naparwde nie o to mi chodziło...po prostu dla mnie samej coś takiego jest nie do pomyslenia....

Gość funka.
Wiesz... mnie sie wydaje ze on moze sie tego wstydzic.. jezeli to nigdy wiecej sie nie powtorzylo to znaczy ze to byl taki jednorazowy wyczyn. Byl "gowniarzem" a wiadomo ze tacy robia przerozne i najdziwniejsze rzeczy szczegolnie bedac pod wplywem alkoholu.. Tak wiec ze swojej strony moge jedynie doradzic szczera rozmowe... Do tego czasu pewnie bedziesz TO miala w glowie ale pomysl ze mogl Ci o tym w ogole nie wspomniec, a skoro poiwoedzial to zalezy mu na zwiazku i na Tobie i pewnie nie ma najmniejszego zamiaru wymienic Cie na kolege :)

Gość Adi****
nio ja sie nie umiem ustosunkowac, ja wprawdzie kiedys z bardzo dobra kolezanka sie tylko calowalam ale to zupelnie bez rzadnych podtekstow tylko chialysmy zobaczyc jakie to uczucie i sie okazalo ze z osoba tej samej plci az odraza i jest dziko, nio a moze zapytaj czy chcieli sie powyglupiac czy na prawde chcieli to zrobic?

Gość Dziunieczka
Ja też nie potrafie sbie tego wyobrazić że mój chłopak uprawiał kiedyś sex z mężczyzną :( Przykro mi to mówić ale ja jak najprędej zakończyłabym ten związek :(

Gość mihihihihihihihihihi
a wiesz, podaj mi numer komorki do twojego chłopaka.. albo maila i zdjęcie :) moze będzie uległy też dla mnie :)

Gość Ja też bym
go chętnie wydupczył :P

odwal sie! on jest mój :)

Gość Koizumi
Ha, ha , ha:O To był kolega z liceum . Nie jakiś bliski przyjaciel, ale :O

Gość Niech sam zdecyduje
!!!!! :P

kolega z liceum? widać dogłębnie sie poznali :D:D:D ok! niech sam zadecyduje! ale zdjęcia mozesz powysyłać i maila podać :)

Gość Koizumi
On twierdzi ,że nie pociagaja go mężczyźni, ale w takim razie dlaczego to zrobił?!

Gość Adi****
ej a wogole co oni robili bo moze on troszke przesadza labo chcial tylko sprawdzic jak zareagujesz? wiesz klepli sie w tylek i moze juz przedstawiac to jako uprawianie sexu..

Gość Koizumi
Mówił, że uprawiali sex analny .:(

Gość Adi****
hmm no ale mowie ci moye tzlko chcial sprawdyic twoja reakcje albo dla jaj albo ma ochote na jakis trojkat i patrzy czy jestes elastyczna ale wtedy to ja bym sie nie pakowala w to, a ile ze soba jestescie?

Gość Koizumi
Jaki pedofil:O Jesli już to biseksualista .

Gość Adi****
o witaj agres zaraz sie z kims pokloce ;P :)

Gość FAJNA-AJ-
Bleeeeeeee! ochydztwo

Gość sandrunia454
moj kiedys robil loda kumplowi to bylo nawet podniecajace...

Gość nauczona przez życie
sprawdź czy przypadkiem nie chodzi w damskich rajstopach, jeśli tak - napewno jest gejem

Tez kiedys bylam z dziewczyna po pijanemu. Ale to nie znaczy ze mnie dziewczyny kreca, tylko chcialam sprobowac jak to jest. Nic sie nie martw. Gdyby go pociagali faceci, napewno by Ci to powiedzial.