Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juleczka22

jestem inna niż wszystkie?

Polecane posty

mam 22 lata i kieruje sie w życiu zasadami- jak kocham mezczyzne to uprawiam z nim seks. Tak sie ulozylo ze nie bylam zakochana wiec seksu nie bylo. Jestem dziewica. Ostatnio spotykam sie z mezczyzna, mysle ze moglby byc z tego zwiazek...powiedzialam mu ze jestem dziewcia. Byl za to zly, zniesmaczony, nie podobalo mu sie to. Wiecej mysle ze sie z nim nie spotkam. Dlaczego tak jest? Moje kolezanki uprawiaja ciagle seks, nawet z przygodnymi partnerami, mowia ze ja marnuje zycie....ze musze zaczac szalec, mam powodzenie u mezczyzn. Jednak ja tak nie potrafie, nie przelame sie. Jestem dziwna? Moze powinnam urodzic sie w innej epoce?

Gość był zmiesmaczony
bo musiałby mysleć o tobie i traktować cię bardzo poważnie i długodystatansowo, a chyba tak mu sie nie chciało, najlepiej powiedzieć takiemu papa ;)

może i był dziwny, teraz ja sie zastanawiam czy ja nie jestem dziwna... bo tak naprawde nie ma juz takich wartości jak dziewictwo czy inne...sa to rzeczy malo wazne juz

Gość juleczka wcale nie
masz byc taka jak jestes ,nic na sile ,i co pojdziesz z jakims do luzka a nie bedziesz miec z tego satysfakcji wiec po co to? kazdy ma swoje wartosci i sie powinien ich trzymac bo jak zrobi cos wbrew to bedzie mial tylko z tego niesmak

Gość był zmiesmaczony
nie jesteś dziwna, jesteś mądrą dziewczyną i nie daj sobie wmówić nic innego :)

to normalne że chcesz stracić dziewictwo z tym jedynym (mi się udało) on chyba szuka wrażeń a ty związku, więc go zostaw :) z tego co napisałaś to nie jest ciebie wart

tak, zostawilam go. Tez mysle ze nie myslal o mnie powazne skoro chodzilo mu o szybko seks, a wiedzial ze ja mu tego nie zapewnie. Jestem znowu sama....

trafiłaś na jakiegoś palanta i słabeusza i z jego powodu jesteś gotowa zmieniaC swoje wartości?? dziewczyno, bądź sobą a kochaj się fizycznie dopiero z kimś kto jest ciebie wart i gdy będziesz na to gotowa to proste :)

Gość no więc
lepiej być samą, niż ciągle czuć się jak wykorzystywany przedmiot

Mądra z Ciebie dziewczyna.Nie rób niczego wbrew sobie.Mądry facet,który traktował by Cię poważnie byłby dumny z Twojego dziewictwa.To musi być też Twoja decyzja.Nie idź nigdy z nikim do łóżka tylko dlatego,że on tak chce. Powodzenia 🖐️

Gość taka jedna ....
widze, ze nie tylko ja mam takie zasady :) Ja również nie zamierzam iść do łóżka z facetem, którego kochać nie będę :] Mówie sobie, że jeszcze mam czas i kiedyś trafię na tego jedynego. Trafiłaś na prawdziwego idiotę. Ja mam teraz faceta, który wcześniej mial wiele kobiet - naprawde bardzo wiele. Potrafił się z nimi kochać po przysłowiowych 5 min znajomości. Jak mnie poznał bardzo mu się spodobało, że jeszcze nikogo nie mialam i powiedział, że poczeka. I tak czeka i czeka ... :P Jeżeli facetowi naprawde będzie zależało to doceni to, że jesteś czysta :)

Gość taka jedna ....
21 latek mam , a nie czeka długo bo jakieś 5 miesięcy :P Sądzę, że jakoś to przeżyje, jeszcze troszeczkę przyjdzie mu poczekać :)

Gość Adi****
bardzo dobre zasady, po co masz pozniej zalowac

tak szczerze, to moze nie zareagowalbym \"zniesmaczeniem\" ale bylbym zdziwiony :) Wszystko zalezy od tego jaki bym mial kontakt z dana niewiasta i gdyby byl on slaby to zaczalbym myslec ze \"cos jest z nia nie tak\"- i pewnie bym pomyslal dalej, ze skoro np dla mnie seks w zyciu jest bardzo wazny a dana panna mozliwe ze ma jakies zahamowania w tej plaszczyznie, to pewnie sie nie dogadamy... Wiec z jednej strony zachowal sie facet jak burak a z drugiej w pewien sposob go rozumiem ;))

Gość karinusia
też tak postępuje:)

Gość emmma
wielu facetów reaguje w taki sposób, a sa to ci, ktorym nie zalezy na zwiazku i kobiecie, ale na seksie. Sama przezylam taka sytuację i wbrew temu co myslal ,mialam ochote na seks i to duza, ale nie z kims dla kogo moje dziewictwo to problem... Mi się nie udalo przezyc mojego pierwszego razu z osoba, ktora pokochalam , zrobilam to wczesniej z facetem ktorego bardzo lubilam. Moja ciekawość i żądza namietnosci byla silniejsza... Życze wytrwałości ;)

Gość Brawo Juleczko
On sie tak zachowal bo pewnie chcial wlasnie seksu a tacy nie potrafia docenic dziewictwa dla takich jest to tylko klopot. Ale znajdzie sie ktos kto to na pewno doceni. Ja sama mam zasady nie jestem juz dziewica ale uprawiam seks z chlopakiem o ktorym mysle powaznie i ktorego bardzo kocham. Innym sie w sumie nawet nie pozwalam dotknac. Zawsze chcialam zeby byl pierwszy i ostatni, nie wyszlo:) ale moze bedzie drugi i ostatni:)

Gość Słodka gruszka
Zgadzam sie z Tobą ja tez długo nie ten teges ;) fakt chodziłam z chłopakami ale poprostu nie czułam ze to ci wlasciwi a isc bo isc do lóżka dla seksu samego to czułabym się jak...