Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinka nr 2

Wymieńmy się kosmetykami, których już nie używamy PART II

Polecane posty

Gość koszalinka nr 2

Kiedyś ten topik mial duże powodzenie. Myślę, że może znów to obudzimy do życia?? Wieczorem napiszę, co mam na wymiankę Pozdrawiam i zyczę udanych wymian:)

Gość ambii
ja mam sporo odzywek do paznokci lakierow i tego typu kosmetyków ... ale czy znajdą sie naprawde uczciwe osoby ?

hello ponownie wymienie: :)JUICY TUBES nr 16 violette i 14 framboise- nowe, nieuzywane, orginalne 7 ml :)GLAM SHINE - nr 71 insolent pink NOWY i nr 41- z serii holographic loving holographic- UZYTY OK 4 razy :)Maybelline Water Shine szminka nr 30 fig tart- UZYTA OK 3 razy :)L\'Oreal Invincible Platinum nr 910 platinum amethyst- uzyta ok 4 razy :)Błyszczyki Glazewear Avon- kolor Sterling- nowy, w kartoniku, kolor Ice pricess- uzyty raz :)puder w kulkach Avon- najnowsza wersja- NOWY, NIEUZYWANY :)blyszczyk Avon z serii Beyond Color- uwydatniajacy usta- nowy, zafoliowany :)Avon uniwersalna kredka 3 w 1 kolor shimmering bronze- uzyta ok 3 razy :)2 eyelinery do oczu- kolor zloty i rózowo- bezowy- zostalo w kazdym po 3/4 :)blyszczyk Clinique color Surge Impossibly glossy nr 102 zostalo z 14 ml ok 11-12 ml- ORIGNALNY!!! :)błyszczyk Avon seria color trend wibrujacy- orange crush- nowy, w kartoniku :)z tej samej serii wibrujacy cień- tez orange crush- uzyty ok 4 razy :)blyszczyk JOKO lip shine long lasting- nr 154 super jasny bez- zostalo ponad 3/4 niesamowity efekt lśnienia i super zapach i smak :)odzywka do wlosów zniszczonych Avon- jedna cała nowa- z najnowszej serii Advance Techniques- w drugiej zostalo 2/3 :)balsam Winter Sensation z cerii senses Avon- nowy nieuzywany :)passion dance Avon zostalo 3/4 z 50 ml :)krem antycellulitowy Avon- najnowsza wersja- zostało ponad połowe z 200 ml :)żel brązujacy z serii Arabian Glow 2 opakowania po 100 m l..w kazdym duzo ponad polowa :)krem SSS do rąk- antystarzeniowy- uzyty ok 4 razy AKCESORIA: :)pędzel do pudru Avon- nowy :)kuferek srebrny z MAX FACTOR :)Kuferek duzy, termiczny z Avon- stan bardzo dobry :)

Gość jessica..22
Wymienie Tonik Pure Zone L'oreal nie uzyty,calkiem nowy!!!!!!!!

kiedyś wysyłalam po kilka paczek dziennie i nikt mnie nie oszukał..myślę, ze bedzie ok...warto poczytać stary wątek - wyrazone są rowniez opinie o dziewczynach

Gość odhcudzająca się własnie
a ten puder jest brązujący czy nabłyszczający?

Gość odhcudzająca się własnie
oczywiście ten Avonu w kulkach:)

Gość koszalinka nr 2
dziewczyny....nikt nie ma ochoty na wymiankę??

Witam serdecznie: Ja bym się zamieniła bo potrzebuję kuferek oraz jakiś błyszczyk :) Blond Wamp- a ten błyszczyk z Avonu uwydatniający usta to jakiś ciemny kolorek czy jasny? Bo ja bym chciała jakiś jaśniutki. Interesuje mnie też Glam Shine jakie mas kolorki? Ja mam na zamianę : - Balsam SSS \"Satynowy Połysk\"- nowy - Aloesowa maseczka Avon- nowa - Perfumy Always Avon- użyte 3 razy - Perfumy Indyvidual Blue dla Niej- 2 razy użyte - Krem antyperspirant do stóp Oriflame- użyty 2 razy - Perfumy Elvie Oriflame- nowe - Czekoladowy błyszczyk z Avonu- kolorek Angel - Rozświetlający puder sypki Maybelline- użyty 2 razy - Tusz z Avonu \"Głębia spojrzenia \"- użyty 4 razy - Cienie IsaDora nr 40- Arctic Haze- użyte 3 razy - Wibrujący cień Avon - kolor Pink pops- użyty jeden raz - Kredka czarna do oczu- Astor :)

Gość waniliowa madarynka
A masz coś na wymianę to się dogadamy :)

Wanilinowa mandarynka- kuferek jest mały, ciut przybrudzony w środku, bo był uzywany. Błyszczyk jest bezbarwny Glam shine- 71 to róż- ale nie jasny, a 41 to brazowo-fioletowo-bezowy kolorek- taki wlasnie holograficzny:)

Gość waniliowa manadrynka
A co byś chciała w zamian za ten kuferek, Kuferek z Avonu i dwa błyszczyki ten bezbarwny i ten Glam Shine różowy?

Mam na wymianę: - Krem wyszczuplający z kompleksem antycellulitowym Norel - Spray po opalaniu Avon - szampon do włosów przetłuszczających się (sebo control) z Loreal professional (wielkość pierwotna 1500 ml - piankę do układania włosów allwavess professional wielkość pierwotna 400 ml - lakier do paznokci INGLOT numer 58, ciemny brąz użyty ze 2 razy - pomadkę tester miss sporty - krwista czerwieńmaźnieta TYLKO na dłoni - tusz rimmel volume flash brązowy - na pewno na kilka razy wystarczy do wypróbowania - krem rewitalizujący z Oriflame - nowy, bez kartonika - 14 tabletek Chitochrom wspomagających odchudzanie - termin ważności 30-09-2006 Mogę zrobić odlewkę 10 ml kenzo elephant 2 x 8 ml - mam takie buteleczki - Addict Diora - Rush - Sensi - Diesel plus plus - Sicily Do wyboru :) Zużycie zaznaczyłam na zdjeciach. Nie szukam kolorówki, wolę pielęgnację: balsamy do ciała, żele pod prysznic, może jakieś zapachy... http://voila.pl/56j9l/?1 http://voila.pl/erbhi/?1 http://voila.pl/jtitp/?1 http://voila.pl/l33ql/?1

Cienie to cztry kolorki- biały perłowy,błękitny perłowy z takim efektem troszkę holograficznym,różowy perłowy z drobinkami brokatu oraz śliwkowy perłowy. Ładnie się prezentują :) Puder jest taki bez kolorku nadający połysk perłowy na policzki,łuki brwiowe i zresztą całe ciałko.Myślę,że sprawdzi się nawet jako perłowy cień sypki do powiek :)

waniliowa mandarynka - jesli nie wymienisz z Blondi to ja jestem chetna na: Perfumy Always Avon- użyte 3 razy Perfumy Elvie Oriflame- nowe

Gość
Hej jestem chetna na odlewke sensi Mam watek na wizazu:wpisz w wyszukiwarce Narnijkar rozpoczęte watki i bedzie moj kramik

Gość
Edytko jestem chetna na Perfumy Elvie Oriflame- nowe ja mam np.Yves Rocher Fraise(truskawka) puma woman pisz na maila niteczkar@wp.pl albo tutaj:-)

Gość
waniliowa mandarynka Perfumy Elvie Oriflame- nowe mam sporo perfum na wymianke m.in.fraise yves rocher:-)