Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambii

zielona herbata pijecie ?

Polecane posty

Gość ambii

jak to jest ja piję od pół roku i bardzo dobrze sie po niej czuję.Kupuję zazwyczaj w saszetkach macie jakies typy na najlepszą? pozdrawiam

Gość zabkaaaaaaaa
a ja akurat pije czerwona herbatke, ale zielona tez czesto pije. Dzisiaj wieczorkiem po pracy zielona wypije na pewno, bo lubie :) ja lubie zielonoa o smaku cytrynowym

Gość ambii
to prawda z cytrynowym posmakiem jest smaczniejsza mniej gorzka, jak myslicie czy dziala wyszczuplajaco tzn na lepsze trawienie.

Gość zabkaaaaaaaa
wydaje mi sie , ze tak tzn. sama u siebie zauwazylam, ze po czerwonej i zielonej herbacie sie lepiej czuje i moje trawienie jest o wiele lepsze.A jak to jest u ciebie??

Gość ambii
niewiem czy to moje nastawienie czy działanie :) ale czuje sie lekko po tej anizeli po czarnej.I po posiłku pije nawet juz zinmą, odstaną.I nie mam zadnych problemów z zołodkiem.

Gość zabkaaaaaaaa
a jezeli moge sie zapytac to ile wazysz??bo ja rok temu wazylam 72 kg i zaczelam pic te herbaty i na nich tak schudlam az do 52 kg i tak ciagle trzymam i wcale nie robilam diety poprostu moj zoladek zle pracowal kiedys, bo nie jadlam za duzo. Sami lekarze mowia, ze to od herbaty tak schudlam. Cale zycie mialam nadwage, a teraz nic i nie musze sie ograniczac czy z czegos rezygnowac poprostu herbate ciagle pije to czerwona to zielona

Gość zjola
Moja rodzina zapija się zielona herbatą sypaną HERBAPOLU, jest bardzo łagodna i smaczna polecam. My pijemy gorzką.

Gość hej zabkaaa jakos nie
chce mi sie wierzyc ze tak od herbat schudłas,pije od 2 miesiecy i nic:P poza tym zielona jest taka gorzka bleeee