Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandrajoba

pozycja na jezdzca

Polecane posty

Gość kasandrajoba

Kilka dni temu przeżyłam mój pierwszy raz .Robiliśmy to w pozycji na jezcca ,aż mój facet w pewnym momencie stwierdził, że wogule nie jest mu dobrze.Prosze o pomoc jakie ruchy powinnam wykonywac aby bylo odbrze?? ja poprostu nie wiem jak mam na nim skakać:(

Gość o rany jego spytaj
On na pewno wie najlepiej, niech cię pokieruje

Gość o2 kuch
nie lubie tej pozycji :O moj facet czesto nalegal ale tylko dlatego ze "normalnie" (ruszajac biodrami) szybko dochodzil. a ja zawsze sie zle czulam w tej pozycji, krepowala mnie, balam sie ze bedzie zle i odmawialam

miłego czytania:D pozycja na jeźdźca On leży na plecach z lekko zgiętymi nogami, tak aby jego uda stanowiły dla ciebie podpórkę. Po wprowadzeniu członka do pochwy, siadasz na nim okrakiem, zwrócona twarzą do niego. Odchylona ku tyłowi, wykonujesz systematyczne ruchy trące, na przemian unosząc się i opuszczając. Twoje plecy zawsze pozostają wyprostowane. pozycje horyzontalne odwrotne : Sytuacja, w której kochacie się, gdy ty znajdujesz się na nim, sprawia, że jednocześnie pobudzana jest twoja pochwa i łechtaczka. Pozwala również na głęboką penetrację pochwy oraz umożliwia regulowanie intensywności i kierunku ruchów oraz zakresu dotyku jego ciała. W tych pozycjach lepiej pobudzana jest tylna ściana twej pochwy. On może pieścić twoje biodra i plecy wzdłuż linii kręgosłupa, co dostarcza ci podniecających doznań. niezdolność przeżywania orgazmu (anorgazmia): pozycja mostowa Układacie się na boku \"w łyżeczki\": on na zewnątrz, ty wtulona plecami w jego brzuch. On wprowadza członek do twej pochwy i wykonuje nim ruchy frykcyjne, a jednocześnie jedną ręką pieści łechtaczkę od strony wzgórka łonowego. W ten sposób pobudzana jest i pochwa, i łechtaczka. U niektórych mężczyzn ta pozycja zwiększa pobudliwość członka, jest więc zalecana również przy kłopotach z opóźnionym wytryskiem. pozycja na jeźdźca (patrz: bolesność podczas stosunku) Kochanie się w tej pozycji pozwala wam odkrywać, jakie formy pobudzania sprawiają ci największą przyjemność. Ty wykonujesz ruchy miednicą w różnych kierunkach, regulując głębokość penetracji i pobudzając te ścianki pochwy, które najżywiej reagują na ruchy członka. On pieści twą łechtaczkę, a także ramiona, piersi, brzuch, biodra i uda (jeśli tego chcesz). pobudzanie punktu G : Układacie się na boku (on z tyłu) lub w pozycji na jeźdźca (ty maksymalnie odchylona ku tyłowi). W tych pozycjach wprowadzony płytko członek pobudza przednią górną ścianę twojej pochwy, mniej więcej 5 cm od wejścia

Gość Cziko
Ma małego członka,więc wybij mu z głowy tę pozycję, zwłaszcza,że sama nie masz doświadzcenia w te klocki

Gość koszaliński strażnik miejski
a co to jest łechtaczka?

Gość kasandrajoba
w tym problem ze on ze mna przeżył także swój pierwszy raz i taka prawda że sami jeszcze nie wiemy jak to robic żeby było nam dobrze. Tylko nie piszcie, że jestem jakaś młodą siksa i mam iśc do ksiażek lepiej.Prosze naprawde o pomoc

w tej pozycji unieś lekko pupę aby on mógł też uczestniczyć w ruszaniu się a zobaczysz jaki będzie szczęśliwy

Gość kasandrajoba
a powinnam "skakać" wysoko, szybko czy w jaki sposób ??

gostek ma racje ..nawet jak to wasze początek... to jak podniesiesz troszkę pupę on tez zacznie sie ruszać i będzie mu dobrze:)

,,a powinnam \"skakać\" wysoko, szybko czy w jaki sposób ??\'\':Dz wyczuciem tak aby nie wypadł....mam wrażenie ,ze robisz sie sobie jaja -no ale może mi sie wydaje

Gość kasandrajoba
nie robie sobie jaj.Ta sytuacja jest dla mnie naprawde bardzo krępująca ze w moim wieku nie wiem takich rzeczy i popełniam takie gafy jak ciagłe wypadanie członka,co dl amojego partnera jest zapewne bolesne :) prosze doradzcie coś

widzę że ty za duzo myślisz czy za wysoko czy za nisko czy coś tam oddaj się sytuacji i chwili a on widząc że czerpiesz z tego roskosz dopasuje się do ciebie i sam tez będzie zadowolony ze jest ci dobrze...... a tym ze to jest dla niego bolesne to nnawet nie myśl bo nie ma takiej możliwości chyba że jesteś za bardzo spiuęta i jesteś sucha to najlepiej i najszybciej będzie jak sliny uzyjesz

Gość kasandrajoba
bolesne jest to apewne wtedy gdy On wypada i naskocze na niego.Tak wiem nie powinnam o tym myślec tyle , ale chciałabym żeby on w tej pozycji także odczuwał przyjemność i nie da sie poprostu nie myśleć

Gość Adi****
ruch z gory na dol w miare szybki dlatego ja czesto podpieram sie na rekach moj nie dochodzi w tej pozycji bo wtedy ta przyjemnosc jest nie do zniesienia dziwne to jest ale jest mu wtedy megastycznie ale nie da sie dojsc, ja nie lubie osobiscie tej pozycji ale czasem praktykujemy:)

kasandrajoba uwierz mi że jak on wyskoczy i ty nasiadziesz na niego to nie jest bolesne ani trochę -chyba ze to robisz w pasie cnoty-zartuję przecież nie masz walić pupą z calej siły tylko masz wykonywać ruchy dopasowane do twojego poziomu podniecenia a spróbuj to robić całkiem powoli i małe ruchy ale on też musi się zaangazowac a nie zeby lezał jak kłoda-mówie ci ze to jest jedna z piekniejszych pozycji którą faceci lubia no moze prócz 69(ona u góry)

Gość Adi****
czy ja wiem czy faceci lubia tak 69 to tak w sumie nie jest super wygodne, moj tam woli od tylu i klasyczna

Gość kasadndrajoba
tez bym chciała zeby mój sie tak dobrze wypowiadał o tej pozycji.Ja osobiście ja uwielbiam i chciałabym częsciej ale co to za pozytek jezeli tylko jedna osoba ma przyjemnośc.A co do jego udziału to on oczywicie też w tym samym czasie wykonuje ruchy co mnie calkiem doprowadza do szału,ale wiem ze robi to tylko po to ze widzi ze mi sie to podoba a nie jemu:(

Gość kasandrajoba
co lubia to zalezy od konkretnego faceta, mój uwielbia na pieska,klasyczna,69 no i na stojąco:)

to też nie prawda ze dlatego ze ci sie podoba to on to znosi gdyby tak mocno był nie zadowolony to albo by zmieniał pozycje za wszelka cenę albo by tobie o tym powiedział nie mozesz tak do sprawy podchodzić bo w końcu dostaniesz nerwicę i wtedy twój sex nie bedzie dla ciebie przyjemnościa a tylko jakims zaspokojeniem partnera tylko twój partner niech pierw dobrze przeprowadzi grę wstępną bo coś mi sie zdaje ze moze za szybko przejść chce do konkretów a ty zamiast podniecona to jesteś zestresowana czy mu sie spodoba

kasandrajoba amoze pogadamy sobie na gg jak sie zdecydujesz to przeslij mi swój nr na emaila -ok?

Gość kasandrajoba
sex praktykujemy od kilku dni dopiero, ale za kazdym razem gra wstepna jest naprawde powalajaca i nie moge na to narzekac, bo rozpalić to on mnie umie;D a co do tego ze by zmienił gdyby mu nie odpowiadało, to on nie zmienia,ale widze po jego minie ze nie ejst mu przyjemnie

Gość kasandrajoba
gg bylo by nawet dobrym wyjściem, ale dzis juz nie mam czasu wiec raczej teraz odpada.może wieczorkim sie moge odezwać lub jutro:) jesli oczywiscie odpowiada i masz ochote na udzielanie korepetycji;)

możesz liczyć na moje porady ale tak jak pisalem przeslij-jak chcesz , mi swój nr to pogadamy poza forum tak będzie lepiej bo jest duzo oszolomów i podszywaczy pozdrawiam

Gość a ja mam gorszy
problem. pragne piescic mojego partnera, calowac go lizac, a mam takie opory, nie moge sie przelamac. w trakcie 3 pierwszych naszych razow robilam mu wszystko, na dzien dzisiejszy nic, nie wiem dlaczego nie moge sie przelamac, tak bardzo chce i nie moge no:(

Gość kasandrajoba
Gostku powiem tyle zże jeszcze musze siię zastanowic i jak coś napisze, bo nie wiem czy da cos gadka o ruchach w pozycji na jezdzca;] no ale dizekuje bardzo za pomoc;] i może skorzystam z dalszej ale to jeszcze sie odezwe;)