Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciemi

zdrada- ale.....w jakich okolicznosciach........

Polecane posty

Gość powiedzciemi

Zastanawiam sie....ilu zonatych facetow jest w stanie odmowic kobiecie (zadbanej i takiej, ktora tez mu sie podoba) romansu, jesli ona proponuje mu to bezposrednio??? Czy wszyscy faceci mysla tylko tym o czym zwyklo sie mowic....? czy jednak musi byc to cos co pcha czlowieka w taki uklad???

Gość gdy powie
bezposrednio mniejsze szanse niz gdy wezmie za udo, posmyra, wtedy łatwiej jej idzie

Gość flore
jednorazowy sex nie jest układem myślę, że bardzo mało facetów jest w stanie odmówić oczywiście jeśli rzuci się na takiego delikwenta obrzydliwy babsztyl to pewnie, że odmówi w każdym innym przypadku nie odmówi, nie chcę generalizować, ale niestety prawda jest taka, że ci dranie z reguły nie marnują takiej szansy....

ja odmawiam, nie podniecają mnie takie kobiety...

Gość powiedzciemi
do hak- piszesz powaznie czy robisz sobie zarty? do flore- myslisz ze wystarczy zeby babka byla po prostu przecietna i juz nie bedzie mial odwagi odmowic?????? Niby dlaczego, skoro kobieta nie byalaby ani pieknoscia ani nie uwiodlaby go na poczatku charakterem?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci