Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje serce bije mocniej

Za pierwszym razem nam nie wyszlo.Za drugim tak

Polecane posty

Czy ktos z Was mial flirt/krociutka historie ktora po dluzszym czasie (rok,dwa,czy wiecej) "odzyla" i jestescie razem? Dlaczego za pierwszym razem Wam nie wyszlo a za drugim tak?

Gość lea_i
bo zdecydowalismy sie spotkac i nam wyszło:) z dali trudno a jak juz sie jets to łatwiej:) zwiazek to bycie, mowienie i pisanie, nie tylko pisanie i moje kochanie łapie doły, nie wierzy ze kocham. Nie pisałabym tyle gdyby było inaczej. poza tym zrobilam prezentacje czy wiesz ze i to o naszej miłosic, sa tam tez nasze imioma :) głuptasek:P znow wymysla sobie bzdury, kocham Cie i juz:) wydrap sobie to na czołku:)

nie miałam nigdy tak.Byłam z chłopakiem 4 lata,nie jesteśmy ze sobą już 2,5 roku,od 1,5 jestem z innym i za nic w świecie nie chciałabym wrócic do poprzedniego związku.Różni sa ludzie, rózne losy.Jednym sie udaje innym nie.Zycze dużo szczęścia Wam:)

Dzieki ;)

Gość lea_i
ja tez dzieki:) I mam nadzieje, ze do 2 nic nam nie odnije, zadne w stylu nie kocha! kocha tyle bysmy nie czekali na siebie:) no;) aj a ja teraz syzbko do job in my papres;) mysli umykaly mido Niego i tak mi sie przeciagnelo z tym. a teraz mowie sobie, pisz to szybciej, to szybciej go zobaczysz:P no:)

Gość jatakaja
w moim przypadku nie wyszlo nam ani za pierwszym ani za drugim razem. a teraz trwa trzeci raz i jest pieknie... ehhh warto bylo. :)

Gość kozica
dodajecie mi wiary :) u mnie tez jest kolejny raz, ale ciezko jest bardzo... im bardziej chce, tym ciezej... i sama dal siebie rady nie mam... pozdro

No, ja mam nadzieje ,ze za jakis czas napisze : HUURRAAAAA

Gość PaniX222
mialam taka sytuacje i po drugim razie tylko sie klocimy!!!teraz jestesmy do siebie wrogo nastawieni

Hm...Ale lepiej grzeszyc i zalowac,niz zalowac ze sie nie grzeszylo :) Tzn,lepiej chyba wiedziec , niz sie domyslac.

Gość PaniX222
masz racje,ale w tym wypadku to byla pomylka-chcial mnie chyba wykonczyc i niezle zdolowac swoimi slowkami ktore moge zacytowac"jestes wredna i skryta w sobie,przy tobie karzdy by sie wypalil"a tak naprawde po nim poznalam kogos kto chyba bardziej na mnie zasluguje i mnie rozumie

Och jak fajnie jest miec o kim marzyc :)

Gość
Ja mam nadzieję,że warto.Czas pokaże,ale cholernie się boję.Pozdrawiam