Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florcia florciowata

włosy na brzuchu - POMOCY!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość florcia florciowata

moim odiwecznym i najbardziej wstydliwym problemem sa włosy na brzuchu :Ood mniej więcej połowy odległości od pępka do miejsca gdzie są włosy łonowe (u mni wygolone) mam okropny pasek czarnych włosów :O jak się ich pozbyć? depilator nie wchodzi w grę a po maszynkach i kremie zrobiły się jeszcze mocniejsze i chyba dluższe. co robić? pomocy!!!!

Gość plaster woskowy

po plastru chyba bedzie wyć z bólu lepiej wziąść złapać skóre i wyrwać pensetą - to nie boli ;)

Gość jedno pytanie
czy wy jak rozjaśniacie wlosy na brzuchu ta wychodzą takie nienaturalne? bo ja mam taki problem i nie wygląda to ładnie...:O

Gość gerdda
nie ja mam normalnie, wygląda to dobrze, lepiej bez, ale niestety po depilacji włoski mi wrastały....

Gość lilia róż

hmm....a ja tez mam takie wlosy i zastanawiam sie czy to rzeczywiscie tak tragicznie wyglada...? bo prawde mowiac to najchetniej bym ich nie wyrywala zeby nie porosnąć nimi całkiem...:(

Gość lilijkaa
wyrywanie to zły pomysł...

Gość lilijkaa
moze się przyzwyczaiłaś grunt, że ci nie przeszkadzają bo mnie wkurzają niestety wszystkie...:O

Ja też tak mam. Na razie usuwam kremami, ale to niezbyt wygodne:(

Gość rosjaśnić
:)

Gość tak tak tak tak tak kat kat ka
ja tez mam takie wloski i nie gole ich, bo nie chche miec mocniejszych i bardziej widocznych.moje kolezanki sobie gola ale dla nnie to przesada, moze zajakis czas boie rozjasnie, bo fakem jets, ze nie lubie jak ktos dotyka mojego brzucha czy sie na niego patrzy bo boje sie ze skomntuje, ale mi samej az tak bardzo to nie przeszkadza.kiedys wyrywalam penseta ale odrastaja widoczniejsze wiec daruje sobie

Gość mango3
chyba najlepiej to rozjaśnić, tak myśle

Gość mango3
penseta to zly pomysł, golą o tym nie słyszałam...

Gość lilijkaa
pierdoła to jak dla kogo... dziewczyny,które mają cienkie te włoski mogą smarować wodą utlenioną

Gość Vviki
ja sobie rozjasniam normalnie rozjaśniaczem i jestem zadowolona polecam

Moim zdaniem najskuteczniejsze jest woskowanie, nie dość, że po wosku włoski długo odrastają, to jeszcze odrastają słabsze i rzadsze! Po regularnym woskowaniu włoski zaczną coraz później odrastać, nawet po 3 miesiącach. Do tego małego bólu idzie się przyzwyczaić. ŻEBY BYĆ PIĘKNĄ TRZEBA CZASAMI TROCHE POCIERPIEĆ!

Gość lilijkaa
a czy z woskiem nie jest tak jak z depilatorem, że wlosy wrastają:(?

Gość lilijkaa
jak to nie łapie? mi dziala...

Gość zarośnięta kobieta znad morza
to jesteś szczęściarą .ja mam chyba za ciemne włosy

Gość lilijkaa
może za krotko trzymasz?

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez mam włosy na piersiach,na brzuchu......to jest moja zmora..juz nei mam sil na te kudly jak bym miala kase to bym se laserowe usuwanie zafundowala... ale kasy ni ma takze sie mecze z tym kompleksem

z tego co zaobserwowałam to wiekszość kobiet ma ten problem..wiec moze nie pownnysmy tego traktowac juz jak problem tylko normalnosc..a mam pytanie do was...czy juz kiedys ktoś zwrocil wam uwage ze macie wlasnie wlosy tam gdzie macie,poza glowa oczywiscie;) bo moze innie tego nie widza tylko my jestesmy jakies przerwazliwione...

Gość krakinia
ponoc to za malo estrogenow w organizmie mają np. tak osoby za chude .... i jezeli nie przytyje sie to te wloski beda tak rosnac i rosnac (tam mi lekarka powiedziala :() ...a jak z waszymi miesiaczkami?

Gość upupupupu

Gość hulaska
ja kiedys rozjasnialam woda tleniona i bylo ok...ale nie wiem jak by to bylo jesli masz tak jak tu dziewczyny ze sobie wyrywaly penseta bo wtedy rosna grube..cos a'la lonowe(a tych nie rozjasnialam;)) a ty jakie masz wloski i gdzie??

Gość hulaska
a ile masz lat jesli mozna zapytac? wogole to jakos bardzo ci przeszkadzaja? ja mam np na reku dlugie i duzo i zawsze zwichrowane bo kiedys ogolilam raz naszczescie sa blond...ale czasem jak spojrze na moja reke w autobusie i zaraz obok na jakas gladka to mnie kurwica strzela;/ale to trwa chwilke..moze poprostu olac?

Gość gosiaczek1994
Ja też mam włosy na brzuchu bo kiedys je maszyną ogoliłam wiem nie poinnam a w jaki sposób rozjaśniłyscie je wodą utlenioną????? POMOCY!