yek 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 o i przegapiłysmy jubileuszowy post :) ten chyba bedzie uwaga ...511... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewe Napisano Wrzesień 20, 2006 a ja na chwile z pracy ej laski dajcie spokoj z ta jajecznicę, trzeba odchudzac sie z rozsadkiem boinaczej nie bedzie efektow i jajecznica zjedzona w ciagu dnia niejest jakims wielkimwykroczeniem jezeli w tym dniu nie zjadło sie innych bardziejkalorycznych rzeczy..... dostałam sie na jezych na 20 tys chetnych przyjeli 200 osob imam dylemat zakwalifikowali mnie na zajecia w sobote a mi to nie pasuje, teraz miałam jechac do szwecji od 3-9 pazdziernika, a w ten weekend planujemy jakis wyjazd nad morze z pracy, czasem w soboty pracuje terenowo, a poza tym wiadomym jest ze raczej przeznaczam ten dzien wyjazdowo.... bo taknajczesciej sie spotykam z moim chłopakiem albo ja do niego albo ontu przyjezdza albo razem gdzies wyjezdzamy, niemoge zmienic nic to jest sztywne, na moje miejsce jest 1000 chetnych i mam dylemat, mam decyzje podjac do piatku z podpisaniem umowy. Z jednej strony miałam szczescie sie dostac podobno byłam ostatnia rezerwowa na liscie a z 2 ech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyzwanie... Napisano Wrzesień 20, 2006 Czytam Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 podsumuję to tak: ale jaja;) hello ja jak na razie sie trzymam ale mam jeszcze na dzisiaj do zjedzenia tylko jabłko :) widzę że pyknęło nam 500 postów super:D vikusia rzeczywiście się nas namnożyło ale to świetnie :Da były momenty że myślałam że topik padnie a jednak się udało dziewczyny z okazji tego naszego małego święta życzę wam wszystkim skutecznego gubienia kilogramów i dużo silnej woli :D(sobie też oczywiście żeby nie było:P) do \"później\" pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FiśKa 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Brum dzięki i Tobie życzę tego samego:) Właśnie się delektuję jednym z moich ulubionych jedzonek, czyli mieszanka chińska \"uduszona\" na patelni ale bez tłuszczyku do tego przyprawki zioła i przecier pomidorowy własnej roboty mmm pycha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupaczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Wiecie co? Nie mogę się doczekać już soboty. Chcę stanąć na wadze a tu jeszcze 3 dni! A Wy? Oparłuście się pokusie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FiśKa 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 pokusie ważenia tak, mierzenia obwodów nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 FiśKa daj spokój bo aż ślinka cieknie ;) a limit kalorii już na dzisiaj wyczerpany i godzina tez nie ta:) no kolejny udany dzień nie przekroczyłam limitu i mam z tego powodu radochę:D jak ja bym chciała żeby tak już zostało byłam dzisiaj w poznaniu i w wolnej chwili wpadłam na targ...hmm...jakie piekne rzeczy płaszczyki kurteczki spodnie bluzki bluzy spódniczki buciki...............ale niestety nie w moim rozmiarze:( dlatego mam też kolejna motywację chyba w chwilach zwątpienia będę odwiedzać takie miejsca:)tak bym chciała kiedyś nie mieć problemu z kupowanie m ubrań tak bym chciała kupić to na co mam ochotę co mi się podoba a nie to co jest w moim rozmiarze czyli niestety praktycznie nic albo \"babcińskie\"jak ja to mówię workowate stroje...ehhh kiedy to będzie???:)na razie zawsze mogę pomarzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupaczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Nooo, to jest fakt. Pamiętam jak kilka miesięcy temu byłam w sklepie i znalazłam śliczny komplet, a sprzedawczyni mi go zabrała i powiedziała \"przykro mi, ale tutaj pani nic na siebie nie znajdzie, w końcu jest pani puszysta\".... :( Innym razem chciałam kupić spódniczkę, a największa miała 65 cm w pasie. Zażartowałam \"ciekawe dla kogo to?\", a on obrzucając mnie wzrokiem z niesmakiem powiedziała \"dla ludzi\". No, swego czasu wiele upokorzeń \"doznałam\". :O Ciekawe czemu ludzie są tacy wredni... Ja bym nigdy nikomu nie dożarła. Bywało tak że spotykałam starego znajomego i mówił \"o kurde, ale się roztyłaś\". Natomiast jak ja spotkam koleżankę, po której widzę że przytyła a ona mówi coś w stylu \"wiem, przytyłam bardzo\" to ja odpowiadam \"no coś ty, wyglądasz świetnie\". Szkoda że nie wszyscy są tacy mili jak ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia86 Napisano Wrzesień 20, 2006 hej szczupaczka zdradz prosze jak schudlas tyle kilo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 no dlatego ja nie lubię zakupów moge jedynie chodzić i oglądać ale sie nie zatrzymuje przy żadnym stoisku na dłużej bo boje się właśnie takich reakcji ale i tak cały czas sie zastanawiam co inni o mnie myślą może np.czego ona tutaj szuka?? wkurza mnie też jak ktos mnie zaczepia i pyta w czym może pomóc albo co potrzebne a ubrania które sprzedaje są góra w rozmiarze 38 nigdy nie wiem co wtedy mślec czy kto sobie zartuje czy chce mnie na siłę pakowac w za małe rzeczy w ogóle to stwierdzam że ja za dużo myślę;)i to jest mój problem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia86 Napisano Wrzesień 20, 2006 no i ile ci to zajelo ja wlasnie niedlugo koncze kopenhaska ale tak do konca nie jestem zadowolona:(i nie wiem co dalej robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia86 Napisano Wrzesień 20, 2006 Brum nie wiesz ze w sklepach z ciuchami przyjmuja same zarozumiale i chude laski nie warto tym sobie zawracac glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 monia86 a ile schudłas na kopenhaskiej ja zaczynałam 2 razy ale nigdy do końca nie wytrzymałam:(i tak pytam czy warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 no tak jest niestety dlatego jak jestem już zmuszona cokolwiek kupić to jest to dla mnie koszmar dlatego na razie aby oglądam i to najlepiej z pewnej odległości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela43 Napisano Wrzesień 20, 2006 Brum kopenhaskom to i ja dwa razy zaczynałam , ubytek wagi 4kg ale to jest dość restrykcyjna dieta i mnie naprzykład ciągle było zimmo o głodzie nie wspominam. Czyli w sobotę ważenie a może by tak i wyniary wprowadzić. Mogłabyn i zostać przy tej wadze co mam bylebym weszła w zamałe ciuczki...a co tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alergiczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 jest na to tylko jeden sposob o ile wiem - aktywnosc fizyczna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia86 Napisano Wrzesień 20, 2006 zostaly mi trzy dni diety i jak narazie schudlam 6kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia86 Napisano Wrzesień 20, 2006 ogólnie to mnie sie wydje ze wrto ta diete zrobic tylko ze ja jeszcze przy tym biore tabletki Apptrim takie po ktorych mniej sie chce jesc i poomagaja wlasnie w diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yek 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 hej :) ja sie dzis nie wazyłam :) oparłam sie pokusie i nie zwaze sie nawet w sobote :( dopisze sie do tabelki dopiero w poniedziłek bo jutro wyjazd mi sie szykuje wracam co prawda w piatek na chwile ale sadze ze nie bede miała głowy do wazenia sie bo mam tylko odrobinke czasu na przepakowanie sie i znowu ruszam w trase :) ale sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FiśKa 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 ela43, powiem szczerze że mi również bardziej zalezy na zmniejszeniu objętości, wiadomo wagi również... ale nie od dzisiaj wiadomo że mięśnie są cięższe od tłuszczyku, a ćwicząc zamieniamy tłuszczyk w mięśnie:) Ale tak wejść w mniejszy rozmiar:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Hej dziewczyny jestem cholernie gloda nawet pol litra wody nie pomaga ratunku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 vikusia trzymaj się nie daj się :)a ja jak już naprawdę nie mogę to robię sobie taki rosół w proszku instant może nie jest zdrowy ale ma bardzo mało kalorii jest słony i mi naprawdę pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yek 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 słyszałam ze kostki lodu pomagaja ssanie ich mi pomaga guma do zucia i woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Brum nie mam tu w domu tego rosołku ani gumy do zucia tylko woda jezu zwariuje hahaha wchodze i wychodze z kuchni zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yek 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 jakies warzywo moze sobie wez... juz pozno ale lepiej teraz i cos lekkostrawnego niz pozno w nocy masz złapac co Ci w rece wpadnie i sie opchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 znalazłam jabłko jakas chwila slabosci nie wiem skad to sie wzieło dobrze ze mama jest w kuchni to mnie wygania i nie pozwala otworzyc lodowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 vikusia zjedz jabłuszko i ZAKAZ WSTĘPU DO KUCHNI!! ;) wiem wiem madrze się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yek 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 ja bym jabłek nie radziła na... gdzies wyczytałam ze po nich chce sie jesc bardziej bo cos z cukrem we krwi sie dziej juz nie pamietam za bardzo ale utkwiło mi to... podobno pomidory sa dobre na chwile słabosci bo maj naturalny chrom w sobie i bardzo mało kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 no pewnie podnoszą szybko ale na krótko poziom insuliny we krwi a to nie dobrze :(wiem wiem:Oale jak już znalazła to jabłko to może lepiej żeby sie na tym skończyło niż na jakimś konkretniejszym jedzeniu to chociaz nie dużo kalorii:)ale przyznaję rację że za bardzo to ja się nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach