Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nasty_1986

zabiegi u fryzjera

Polecane posty

Wypadają mi włosy, do tego są suche i zniszczone.. będę szła niedługo do fryzjera, i chciałabym się poddać jakiemuś zabiegowi regeneracyjnemu. Wiecie może na czym polegają, i jakie są skuteczne? najlepiej w salonach Goldwella? i jakie są mniej więcej ceny takich zabiegów.

Gość nikt nie wie
????????

zanim wybierzesz sie do fryzjera, moze warto zobaczyc sie z dermatologiem albo lekarzem ? Bo wlosy sa zwierciadlem zaburzen w organizmie...!!! pozdrawiam serdecznie ---------------------------------------- www.psychotesty.wellnesslife.pl www.horoskop.wellnesslife.pl

Poodbno bardzo dobre są zabiegi Kerastase :) ... koszt to ok.50zł za jeden zabieg.

Gość niebieskooookaa22
Kiara21- oj tez tak słyszałam :) ja miałam ampułkę za 25zl na wlosy albo z Keraste, albo Goldwella, albo Schwarzkopfu ... nie pamiętam, ale włosy były super (oczywiście przez pewiem czas, bo potem znowu wysuszone, no ale same wiecie jak to jest... :) nic nie trwa wiecznie:P ) Słyszałam o takim zabiegu ale te ceny... ok. 150zl za jeden, podobnież włoski są błyszczące i zregenerowane... hmm... za droga impreza dlatego kupiłam odżywkę i szampon w salonie fryzjerskim do nawilżenia włosów za 50zl, a na wiele, wiele razy... cóż zobaczymy