Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie młody

co zrobic żeby wyglądac na swoj wiek

Polecane posty

Gość wiecznie młody

Jestem chłopakiem i mam taki problem mam 20 lat jestem zbudowany jak normalny 20 latek tylko ze nie wyglądam z twarzy na 20 lat mam normalny zarost na twarzy ale poza tym moja skura jest jak u dziecka zero zmarszczek przez co jak sie ogole wyglądam na 16 latka zachodze do sklepu po piwo czy papierosy i prosza o dowód dobja mnie to niech ktoś mi powie co zrobic żeby sie postarzec na twarzy żeby wygladac na swój wiek. Proszę o pomoc wszystkich którzy wiedzą cos w tej dziedzinie

Gość rób kupe regularnie
i nacieraj tą kupą swoją "skure" pierdoło

no ja nie wiem co ty znowu wymyslasz, ja mam 26 lat i jezeli w sklepie prosza mnie o dowod to jest to dla mnie tylko komplement:)

Gość wiecznie młody
jestem gejem który kupuje Wyborową ( 0,7l) i wpycha sobie w odbyt za sklepe ku uciesze lokalnych pijaczków którym mlaskam pytony :)

Gość wiecznie młody
tak Lorelei26 jak sie domyslam to jestes dziewczyna i to faktycznie dla dziewczyn jest wskazane żeby wygladały młodziej każda tego chce ale ja jestem chłopakiem i dla mnie jest to problem wiec prosil bym o rade co zrobic zeby sie postarzec :)

Gość wiecznie młody
o i niech idioci sie nie wpisuja tu i nie podpisuja sie nie swoim nickiem !! to do tego geja co mi sie tu wpisał i podpisał że to ja!

Gość wiecznie mlody
tak na [prawde to ja to pisalem :) jestem gejem i nie chce tego ukrywac :) szukam jakiegośbuhaja chętnego na mój odbyt :) :classic_cool:

hmmm kobieta moze zalozyc buty na obcasie ,eleganckie spodnie, pożądna torbe do rączki od razu 2 latka wiecej...co do faceta to mysle,ze sie nie da po prostu... chociaz moze zacznij od zmiany stylu ubierania (?)

Zrób sobie jakąś oryginalną fryzure(np.zapuść włosy)i zacznij chodzić na siłownie.Proponuję też zmiane stylu ubierania. Jeśli masz zarost na twarzy,to chyba nie jest tak źle..?no..pod warunkiem,że to nie są wąsy;)

Gość też mam 26 lat
i wyglądam bardzo młodo.Mnie to normalnie wkurza. To że mnei proszą o dowód jak kupuje piwo albo Martini to normalka i to mnei nawet rozbawiajak pani patrzy ze zdumeiniem na mój dowód. Raz nawet powiedziął mi że to dowód starszej siostry. Najbardziej denerwuje mnei jak ludzie patrzą się na mnei z taką odrazą i ooburzeniem w oczach i pokazuja sobie mnei palcem jak idę z mężem. Mój mąż jest ode mnei starszy o 7 lat no i nie wygląda młodo, a ja jak nastolatka. Mi to nei przeszkadza ale te komentarze i to jak na mnie patrzą to jest wprost takie że mam ochote mocno odpyskować, a normalnie jestem bardzo grzeczną kobietką. Ubieram się raczej elegancko i klasycznie. ale nawet jak mam piekny kostium, szpilki i makijaż to i tak patrza jak na taka co na kase podrywa starszego faceta. Ja się nie chcę postarzać, bo mi odpowiada młody wygląd, ale... ludzie kurcze czasem to co widzicie nie jest takie jak myslicie. P.S. kilka razy w sklepie wzieto mojego męża za mojego ojca. Żenada normalnie... No i raz usłyszałam że sponsor kupuje wsystko co się chce, nawet jak powiedziałam że sama zarabiam na siebie i swoje potrzebym, a ten niby sponsor to mój mąż, to pani odpowiedziła ze zna takie gadanie... ze złości nie kupiłam tej marynarki choć mi się bardzo podobała, a do tego sklepu nie chodzę.

ubieram sie jak 20 latek mam dłuższe włosy i to nic nie zmienia chodze na silownie ale co do mojej budowy to jest dobra przez chodzenie na siolwnie to tylko bary mi sie rozrosły i wyglądam jak kwadratowy 16 latek :)

Gość Isolda...
Za pare lat bedziesz sie cieszyl. Ale moze zmiana fryzury i stylu ubierania moze pomoc