Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena14

Potrądzikowe przebarwienia i blizny.

Polecane posty

Słuchajcie, mam pytanie: wyleczyłam trądzik, ale zostały mi przebarwienia i blizny. Macie na to jakiś sposób ? Jakiś krem ? Z góry dzieki :)

Gość AneciaXXII
Też juz pytałam o to na formu ale mało odp dostałam Słyszałam jednak ze krem acne derm jest dobry na przebarwienia i mam go zamiar kupic i wypróbowac:)

Anecia, ja słyszałam od znajomej, że jej pomógł krem z serii Effaclar K, kupiłam go, stosuje od jakiegos czasu, ale trudno spodziewać sie efektów tak szybko...

Gość emoneky
Hey, mam pytanko do Lena14 :) Jestem 18 latkiem i od 2 lat mecze się z trądzikiem :(. Teraz już jest prawie okey, tylko że mam przebarwienia i blizny potradzikowe i nie wiem co z nimi zrobić :(. Z tego co widzę na tym forum już kilkakrotnie zabierałaś głos i także w tej sprawie, wiec może masz jakiś sprawdzony lek (krem/maść) na takie schorzenia. Pozdrawiam :).

Gość eveli19
do lena14 jest taki jeden krem z masy perlowej wlasnie na blizny podobnie bardzo skuteczny.Tylko by go stosowac nalezy miec calkowicie wyleczony tradzik pozdrawiam

Lena dobry wybor Effaclar K - to kwas. Ten akurat jest slaby. od siebie polecam lysanek active, mi super rozjasnil przebarwienia, wszystkie stare. A z tymi nowymi tez swietnie sobie radzi. kwasy sa najlepsze bo regularnie zluszczaja naskorek i przebarwienia schodza.

Hey. Ja stosowałem No Scar Perła Inków przeciw bliznom i mało co pomogło. Teraz stosuje Acne-Derm i po 5 dniach kuracji jakieś efekty są :P. Zobaczymy co dalej będzie :). Na razie pozostaje przy nim, nie wysusza mi skóry i nie złuszcza (po 5 dniach) teraz zauważyłem, że troszeczkę :). Powodzenia w walce z przebarwieniami i bliznami :P. PS. Jak ktoś sprawdzi działanie i zauważy efekty to niech napisze na emial :)