Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_

kto choruje na alergie pokarmowa????

Polecane posty

Gość misia_

chce sie dowiedziec czym sie objawia, bo mam pewne objawy, ale chce wyeliminowac grzybice.

Gość justin
witaj , prześlę Ci artykuł o alergii , podaj mi e-maila na moją skrzynkę bo tutaj mi się nie zmieści.Tam znajdziesz przyczyny . Pozdrawiam Justin

Gość misia_
napisalam do Ciebie, dzieki za pomoc ;)

Gość misia_
moze dodam,ze chodzi mi o osobe dorosla, bo wszedzie , gdziue szukalam wiadomosci na ten temat to przewaznie dotyczyly dzieci

Gość mleczko
Ja mam alergię pokarmową! Jak zjem coś na co jestem uczulona to wyskakuje mi wtedy zazwyczaj pokrzywka i mam problemy z oddychaniem!

...moja alergia pokarmowa to nie tylko ostre rumienie na twarzy, ale czesciej problemy jelitowe ------------------------------------- www.psychotesty.wellnesslife.pl www.horoskop.wellnesslife.pl

Gość justin
do mleczko, odezwij się do mnie to też wyślę Ci artykuł o alergii na skrzynkę Pozdr.Justin

Justin bylabym wdzieczna gdybys i mnie zechciala przeslac artykul dziekuje z gory! --------------------------------------- www.psychotesty.wellnesslife.pl www.horoskop.wellnesslife.pl

Gość misia_
hej, do mnie ten artykul nie doszedl, dopiero odczytalam maila od Ciebie, z zapytaniem,,czy go przeczytalam,

Gość justin
misia , wysłałam jeszcze raz Justin

Gość misia_
ni ma :( poczekam jeszcze chwilke ;)

Gość olaaaaaaaaaa
witajcie- ja tez mam alergie pokarmowa na salicylany - a one są w większości produktów - straszne wyrzeczenia :( moze znacie jakies alternatywne sposoby walki z tym dziadostwem- do konca zycia na ryzu i paru innych produktach oraz wodzie ?

Gość misia_
jakie masz objawy?

Gość olaaaaaaa
moje objawy to nieżyt nosa, chore zatoki, astma, pokrzywka

Gość tralalaa
a moja alergia pokarmowa objawia sie w formie wysypki :[ a fe ale to jak zjem nadmiar czekolady , białka bądz cytrusów:)

Gość mleczko
Hej! Justin z chęcią przeczytam ten artykuł! Ja jestem pod stalą kontrolą alergologa ale jak to lekarze za wiele nie mówią! Dużo informacji znalazlam w necie ale z chęcią się dowiem czegoś nowego!

Gość msia_
ja jzu nie wiem co ja mam, mam nadzerke jezyka, najpierw biala plamka, potem sie roszerza na caly jezyk,stosuje juz rozne cuda na to, zaczynajac od diety przez probiotyki a skonczywszy na spryskiwaniu jamy ustnej roznymi specyfikami,Mialam badanie na drozdzaki, nic nie wykazalo.Po prostu mi rece opadaja :(

Gość misia_
justin--> ciekawy artykul, z tym,ze ja o tym wszystkim juz wiem. nie wiem czy stosowac znowu jakies inne produkty, poki co biore Vilcacore i probiotyki, do tego koloidalne srebro, vit c, i inne mineraly.Pije herbate zielona i druga na wzmocnienie.kuracje na dobra sparwe zaczelam dwa tyg temu.

Gość RYMCIA
jakie macie objawy przy alergie na np. nabiał?