Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

leki na nerwicę boję się trochębellergot,propranolol

Polecane posty

lekarz stwierdzil u mnie nerwice i przepisal mi leki o podanych wyzej nazwach (mam problemy z sercem podczas napadow lęku) boję się je brac, czy powinnam?

Gość paulineczka
witaj. nie znam tego pierwszego leku ktory wymieniasz, za to az za dobrze znam ten drugi...propranolol to cos co jak zaczniesz brac nie odstawisz tego potem.tak zwyczajnie. jesli organizm przyzwyczai sie do niego nie dasz rady odstawic tego leku. przez propranolol , ktory jakies pol roku temu przepisal mi "życzliwy" lekarz ktory na nerwice w sumie nie powinien lekow wypisywac bo żaden z niego neuolog ani psychiatra- przez niego mam teraz chore serduszko- częstoskurcz seca i jeszce pare innych problemow...

Gość paulineczka
Kaja jestes tam? nie psuj sobie zdrowia poki co.. idz do lekarza ktory sie na tym zna.. zacznij od nieurologa tak naprawde on moze stwierdzic nerwice ewentualnie psycholog.

Gość paulineczka dobrze radzi
tylko psychiatra dobierze właściwe leki i zleci psychoterapię,powodzenia!:)

Gość bellergot
brałam bellergot, to są leki ziołowe i przepisała mi je pani gastrolog na "uspokojenie" narządów wewnętrznych. Od psychiatry brałam ALprox, Afobam......to już są psychotropy

hej, wzielam narazie raz dzisiaj dawke 10mg p, to malutka i nic mi sie po niej nie dzieje ani nic nie pomogolo, wlasnie tez slyszalam niezle historie o tym leku ze sie uzaleznia od niego, kurdea krople milocardin cos pomagają na rozdygotane serce?

Gość belergot
jest be:(

Gość mozesz
brać milocardin, jak masz nerwicowe bóle serca, one uspokajają,wyciszą serce, tylko uwazaj na ilosc kropli.

Tak sobie szukałam i znalazłam ten topic.Akurat te dwa leki mi ostatnio przepisała neurolog,a poszła tam z bólem głowy.Wzięłam Propranolo rano,potem wieczorem razem z tym drugim i normalnie myslałam,że zjade.Robiło mi sie słabo,w żołodku rewolucja.A ja nie mam nierwicy,tylko często boli mnie głowa.Nie biore narazie tego świństwa.