Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julkaaa

Pewnie kolejny topik o egzaminie na prawko

Polecane posty

Dzisiaj miałam drugie podejście do egzaminu na prawko! Tomoja droga przez męke! Najpierw nie mialam kiedy wyjeździć godzinz kursyu, bo ciągle nie miałam czasu za dużo pracuję. Potem kiedy się zapisałam na egzamin, okazało się że trzeba czekać miesiąc! no to jakaś paranoja. Na pierwszym egzaminie, przyznaje się ze oblałam bo zawadziłam o słupek. Chociaż na kursie zdażało mi się to tylko na samym początku. Wściekła na siebie, wydane pieniądze i stracony czas przełknęlam gorycz porażki. Ale dzisiaj nie mogę już usiedzieć z nerwów! Plac poszedł mi super, wszystko było pięknie, zawracanie, parkowanie na mieście, ronda! Cacy! Egzaminator powiedział,że jeździmy 40 minu i koniec. I tak na 35 minucie, na ostatnim skrzyżowaniu przed ośrodkiem mnie oblał Bp \"wymusiłam\" pierszeństwo. No tak to zawsze można powiedzieć. I teraz się nad sobą znęcam i to analizuję. Czy naprawdę wymusiłam, czy egzaminator był przewrażliwiony. Zgłupieje od tego a najgorsze,ze kolejne podejscie za miesiac a jak Wam poszło? może ktoś mnie pocieszy:>

Gość jeeeeee
Nie martw się sama nie jesteś.. Mnie na pierwszym podejściu oblał na 32min bo nie wpuściłam na pasy pieszego stojącego na chodniku a na drugim egz inny egzaminator się zdziwił że nie zdałam przez takie coś i wg niego bład zrobiłam jak zatrzymałam się przed pasami babce która już jedną nogą była na pasach bo pieszy nie może pakować się pod rozpędzony samochód :o Zdać na mieście to istna loteria, bo co egzaminator to inne wymagania..

Gość jeeeeee
niestety też; wykupiłam sobie 2godz jazd przed drugim egz i na szczęście go zdałam :)

Gość ikalachowa
mi też egzaminator wpierał,że wymusiłam pierwszeństwo a poza tym przez większą część jazdy trzymał nogę na hamulcu:/zwróciłam mu uwagę no i oblał mnie:)

no mnie dzieliło dziś 5 minut od prawka:( no cóż mam nadzieje,ze za miesiąc juz mi się nic nie wydarzy

Gość już kierowca
Julko, egzamin trwa minimum 40 minut. Po mieści e możesz jeździć i godzinę. Wszystko zależy od egzaminatora. Watpię jednak, żeby oblewali specjalnie i złośliwie. Ja zdałam pomimo kilku drobnych potknięć.