Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaaaa

jak obliczyc kiedy mam dni plodne?

Polecane posty

Gość to jest tak
Jezeli przyjmiesz,ze 1-szy dzien miesiaczki to pierwszy dzien cyklu to przy cyklach 28 dniowych, jajeczkowanie jest okolo 14 dnia a wiec od tego dnia 5 dni do tylu i 5 do przodu. A wiec miedzy 9 a 20 dniem cyklu sa dni plodne.

Gość to jest tak
jak dlugie masz cykle?

Gość Halo halo
Ja zawsze dostaje miesiaczke miedzy 10 a 12 dniem miesiaca.To wychodzi ze jak dlugie mam cykle?

Gość elaaaa
ostatni okres mialam najpeir 4 lipca apotem 29 .to w sierpniu dni plodne mam od 6 do 16?mniej wiecej

Gość to jest tak
Czyli cykle masz 25 dniowe a wiec owulacja jest okolo 12 dnia, dni plodne masz miedzy 7 a 17 dniem cyklu. Nie sugeruj sie tym co napisalam, bo to tylko liczenie a w praktyce roznie bywa.

Gość to jest tak
Do halo halo Co 30 dni

Gość cieplolubna
podczas owulacji wydziela sie przezroczysty sluz o wygladzie surowego bialka kurzgo treba dodac po kilka dni do przodu i wstecz ,to jest najpewniejsze

Jak będziesz sobie wyliczała z kalendarza to wpadniesz szybciej niż myślisz, dziewczyno do tego potrzebne są obserwacje temperatury, śluzu, szyjki macicy a i wtedy bywają niespodzianki choć czas płodny i niepłodny wyliczany jest naprawdę precyzyjnie. Kalendarzyk to przeszłość muszą być dodatkowe informacje które potwierdzą występowanie określonych faz w określonym czasie.