Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fono-zagadka

Telefony z klapką są tylko dla kobiet? Facetowi nie przystoi mieć taki?

Polecane posty

Gość hm hmmm
moj tato ma telefon z klapka i wcale na zniewiescialego nie wyglada :P

Ja mam Nokię 6060 i jest super :) ale jest taka malutka, kobieca i w ogole :) Co do faceta to hmm...nigdy nie miałam takiego ktory mial fona z klapką. Faceta z 6060 tez nie widzialam...

Gość nie jedz
moj ex mial taki telefon. byl zniewiescialym kretynem. zle to wygladalo, ale nie dlatego nie jestesmy razem:)

moj rodzony brat kiedyś miał coś z klapką... ale on ma 15 lat, więc może się nie znać.

Gość lussia
pasadenka tak przy okazji, skoro masz ten model, powiedz czy ona ma słabą baterię, czy taką średnią? bo dobrej to chyba nie ma z tego co widać w opisie na stronie firmowej nokii i gdzieindziej piszą, że ma oczekiwanie do 260 godzin max a obecnie telefony mają zwykle 350-400 godzin, a rozmów piszą, że ma max 2,5 a obecnie telefony mają zwykle 3-5 godzin proszę powiedz, bo planuje zakup tego telefonu

Gość lussia
w ogóle napisz czy ten telefon ma jakieś wady podobno lakier na klapce się ściera w wyniku otwierania i czy brak wyswietlacza na gorze bardzo przeszkadza, ze nie widac kto dzwoni?

Gość fono-zagadka
no nie nikt sie juz nie wypowie?

Gość kretynstwo
A co tu sie wypowiadac skoro temat jest idiotyczny ...

Gość asds
Na filmach ja bardzo czesto widze facetow co maja telefony z klapką. Co w tym zniewiesciałego?

Gość fono-zagadka
co jest w nim idiotycznego? prawie kazdy temat, ktory jest poruszony na kafeterii, ktos nazywa idiotycznym

lussia - jak dla mnie trwalosc baterii to bomba, ładuje go srednio raz w tyg., chociaz w sumie to jestem po przejsciach bo poprzedni fon sie psul i musialam go ladowac \"co chwile\" Co do lakieru to niestety ma rysy na tej czesci matowej, u gory, ale to chyba ekefkt \"stykania sie\" z kluczami w torebce, bo nie jest to starcie, mam go od grudnia. To moj pierwszy fon z klapka wiec nie wiem jak jest z tymi z wyswietlaczem na wierzchu ale najwazniejsze jest to ze otwieram klapke i musze nacisnac klawisz by odebrac polaczenie, wiem ze w niektorych fonach samo otwarcie klapki rozpoczyna polaczenie i nie ma szans wylookac czy to ktos hmm mniej pożadany ;)

Gość fono-zagadka
w telefonach z klapka z wyswietlaczem mozna sie dowiedziec kto dzwoni zanim sie otworzy, a odebrac mozna wtedy wygodnie otwierajac klapke no ale niestety za wszystko sie placi a poza tym z wygladu nokia 6060 w kolorze srebrnym wyglada (przynajmnije na zdjeciach) naprawde pieknie, przypomina troche te dawne superdrogie modele nokii jak 8810 http://www.mtl.fi/easydata/customers/mtl/files/isotkuvat4/2_1_b.jpg http://www.magtigsm.com/magazine/1999-2/1999-2-nokia.html http://www.europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_COM_3/r2/pics/phones/phone_models/8810_mainpage_s1.jpg i 8850 http://www.mforum.ru/phones/images/nokia8850_415.jpg http://www.mobile-review.com/articles/2005/image/8800-history/pic2.jpg

\" telefonach z klapka z wyswietlaczem mozna sie dowiedziec kto dzwoni zanim sie otworzy, a odebrac mozna wtedy wygodnie otwierajac klapke \" wyobraz sobie ze moja kuzynka ma taki, po ktorym nie mozna poznac kto dzwoni - na wyswietlaczu jest tylko godzina a otwierajac klapke juz niestety odbiera polaczenie, szok. 6060 jest rzeczywiscie sliczna, jak ja zobaczylam wiedzialam ze musze ja miec :P

Pierwszy raz słyszę, żeby telefony z klapką były zarezerwowane tylko dla kobiet. Widziałam wielu mężczyzn, którzy mieli komórki z klapką i nie wyglądali na pedziów. Mężczyznom nie pasują róowe telefony, wszystko inne jest dozwolone.

Gość chora na bezsenność
znam facetówktórzy mają komórki z klapkami ale sony ericcsony nie uwazam ze tel z klapka są dla kobiet tylko.... facet tez niezle się z takim prezentuje pod warunkiem ze obudowa nie ma koloró rózowego czy czerwonego..

rowniez uwazam, ze telefon z klapka nie jest tylko zarezerwowany dla kobiet, wazne tylko, zeby nie byl w \"babskim\" kolorze. ja mam obecnie samsunga X860 z klapka, bardzo jestem z niego zadowolona, a co do odbierania polaczen to jest w nim funkcja w ktorej mozna ustawic czy chce sie odebrac klapka czy np. jakims klawiszem( tylko ze ten samsung ma wyswietlacz zewnetrzny) ale np. te samsungi bez wyswietlacza tez maja taka funkcje, wiec mozna spokojnie otworzyc tel zobaczyc kto dzwoni i wtedy odebrac lub nie dowolnym klawiszem, jak jest w nokii niestety nie wiem. :)

dokładnie, zgadzam sie z Ana Laura, ja mam samsunga e330 z zewnętrznym wyświetlaczem i potwierdzam, że jest taka opcja, że mozna sobie ustawić utworzenie klapki które automatycznie odbiera rozmowe jak i odbieranie rozmów klawiszem:)

A ja uwazam, ze telefon z klapka wcale nie jest wylacznie dla kobiet. Znam paru facetow, ktorzy taki maja i wcale to zle nie wyglada

mój kolo ma nokię 8800 i nie wyglada jak jakiś pedzio, a ja mam nokię 7370 i jest super :-D

Gość rocco33
Oglądałam wszystkie "Prison Break" i zwróciłam uwagę,że tam (czyt.Stany) wzsyscy posługują się telefonami z klapką-nawet jeśli są to wieloletni kryminaliści- więc chyba co kraj,to obyczaj...Mnie osobiscie podobają się tel z klapką tylko w rękach kobiet.

ja mam V3 z klapką i widzę kto dzwoni nawet jak jej nie otworze :P a jak odbieram (tzn czy przez podniesienie czy przez podniesienie i nacisniecie zielonej słuchawki) moge sobie sama ustawic

💤 Ciekwe jest to co musiał przeżyć autor/ka topiku by wymyślec cos takiego ? :o

Gość aj98
A Samsung E570 miał ktoś?chce kupic ,jakie ma wady .Napiszcie ,proszę Jestem kobietką,myślę o różowym:)

Gość aj98
napiszcie ,plis

Gość aj98
taka ze mnie różowa landrynka więc telefonik musi być róż i już, he he :)

to, czy telefon odbiera się otworzeniem klapki czy przyciskiem - zależy od tego, jak sobie ustawisz, kazdy nowoczesny(współczesny) aparat daje taki wybór od ok. 10 lat miałam różne telefony, wszystkie z klapką (poczynając od Eryka GF7 chyba, o ile pamiętam) wyświetlacz zewnętrzny jest wygodny, bo jak nie chcesz odbierać telefonu, to w ogóle go nie otwierasz, widząc, kto dzwoni no i widzisz, która jest godzina, też bez podnoszenia klapki

Gość nygirl
W Stanach 90% ludzi ma srebrny telefon z klapka. Nie widzialam jeszcze faceta z telefonem nie na klapke...