Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja..............

PRAGNĘ MOJEGO GREKA!!!

Polecane posty

Gość to ja..............
obciagam z polykiem na drugiej randce...Wiec nie miejcie mnie za łatwa..

Gość to ja..............
wypiepszaj stąd, bo już nie mogę czytać tej surowizny

Gość to ja..............
ludzie jak wy macie nasrane, nie sądziłam że mam tak głupich rodaków, nie ma się co dziwić temu jak jest w naszym kraju

Gość to ja..............
po greku bedzie Hiszpan ach juz mam mokro...obciagam wszystkim profesjonalnie..

Gość to ja.....
nie podszywjcie się idioci!!!

Gość to ja.....
ja mam męża greka - jesteś, możemy pogadać na gg?

Gość to ja........
Jestem szczęśliwa. Przyjechał wczoraj. Spędziliśmy cały dzionek razem. On jest taki kochaniutki. Nie zostałam z Nim hotelu. Wróciłam do domku i nadal nie wiem jaki jest w łóżku. Pragnę Go cholernie, ale nie chcę wskakiwać do Jego łóżka. Sama nie wiem, czy dobrze robię. Może będę żałowała, że nie została. Milion mysli na sekundę krąży po mojej głowie.

widze ze z ogolnego przenioslas sie na erotyczny :D ehh ci obcokrajowcy co oni z nami robia :classic_cool:

Gość tó ja
zrobie to nawet z psem,byle by był to owczarek niemiecki :o

Gość tó ja
z koniem ,oczywiście,tylko mósi to byc arab:o

ja mam doświadczenia z holendrami.....mmmmmm..... nie no przestańcie bo przestnę miec ochotę na polka z którym aktualnie jestem....kocham go niby ale od dziś troszeczkę mniej z tendencja spadkową, ale to już inna historia.... :O :O :O

Gość solar faktor
poza tym mam ciasteczko i cyculki,wacham się co usunąć :o

Gość solar faktor
a tak na serio,to zastanawiam się nad samobójstwem,zaliczyłam tyle knażek w oko kakałowe,że teraz wszystko mi wypada,ciagam kiszkę za sobą,w poszukiwaniu bogatego obcokrajowca,zastanawiając sie gdzie popełniłam błąd:o

ja holendrów mimo wszystko polecam....raczej stali w zwiazkach i monogamiczni, ale też zamknieci w sobie. cieżko dotrzeć ale da się, szczególnie gdy dogadacie sie pod względem zainteresowań.... a teraz jestem z polakiem, bo zaden holender nie chce przyjechać do polski na stałe. dlaczego żaden nie chce zamieszkac w naszym pięknym kraju ? :O tylko ciągle nudzi że on chce mnie widzieć w swoim mniej pieknym kraju.....to jedno jest wadą.... :O >>> solar faktor podane hasło jest błędne

podszywacze rzadza :D ej greczynka czy ktos tam zaaliczylas swojego ju?

Gość waccek
zdzira jestes

Gość a ja popieram dziewczyne
polacy sa walnieci niestety!!!!!!!!!!!i bierz tego greka....z doswiadczenia wiem ze w łożku sa zajebisci, przynajmniej moj mąż grek jest:)))nigdy czegoś takiego nie przezyłam z polakiem....ale to nie tylko o to chodzi....dziwne że to mówie ale ie ma głupszego narodu niz polacy (moi rodacy:))).....są nietolerancyjni i nieczuli!!!!!!!!!! a szkoda....

Gość to ja...........
A ja popieram dziewczynę - tak, masz rację. Polscy faceci to.....a szkoda gadać. Zresztą widać po niektórych wpisach. Niedowartościowani, zakomopleksieni....fuuu... On jest przecudowny!!!

Gość taki sobie ....
a ja popieram dziewczyne --> Pamiętaj "walnięta niestety", że tak mówiąc, mówisz o tylko sobie.

Gość a ja popieram dziewczynę
nic na to nie poradzę że polka jestem również...chciałabym być dumna naszego cudownego kraju i ich obywateli ale niestety!!!!!!!!nie mam ku temu podstaw....i nie wiem czy ktoś zaprzeczy temu że Polacy są nietolerancyjni, mało czuli i wulgarni.....i to prawda, że wypowiedzi niektórych świadczą o tym:)))

Gość hej...
i jak tam twoje srawy z grekiem????????

Gość prawie greczynka....
sa fajni ale zaborczy bardzo!!!!!!!a w łożku hohoho:))

Gość waccek
mieszkam od ponadpolowy wieku za granica i stwierdzam po roznych ogloszeniach w gazrtach ze polki sie wsedzie oglasaja-do wziecia. tö hyba nieladnie ale powiem wyraznie ze polki to kurwy,z kazdym iwsedie sa hetne

Gość waccek
nie ma tak duzo kobieta z innyh panstwv jak z polska . inne panstwa to nie polka =kurwa ? haniba111

Gość waccek
neladnie jak kolega z pracy muwi,bo urlaubgirl se fajna z püolska .ale te moslemy to mysl4e ze zawse polka -kurwaöä-te meslemy to swina.ale swoj rozum maja

Gość rany ale glupoty
skąd u was takie bzdury?! dzielicie facetów na super maszynki wg narodowosci haha. Niemcy najlepsi bo maja mercedesy, grecy gorący bo maja ciepło w kraju, a rosjanie itp.... załosne