Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powazne pytanie mam...

LOZYSKO - cc - prosze o odpowiedz!!!!

Polecane posty

prosze o odpowiedz na pytanie: jak kobieta rodzi lozysko gdy ma wykonywane cc??? probowalam sie tego juz dowiedziec ale nikt nie odpowiadal na moje pytnie z gory dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz :)

hehe dziwne pytanie bo jesli kobieta ma cesarke to łozysko wyciaga lekarz który przeprowadza operacje ja miałam cesarke i łozysko wyciagna chirurg, nawet go ni widziałam :) pierw nastepuje przebicie pecherza płodowego, (jak juz jest naciety brzuch) potem wyciagaja dziecko, a na koncu nastepuje szyszczenie czyli wyciaganie łozyska, jesli jest ono odklejone to nie ma problemu, jesli jest nadal przyklejone to lekarz je hmmm.. \"skrobie\" a i na samym koncu płukaja macice, abu połóg trwał krócej, mnie tak ładnie \"przepłukali\" ze połóg trwal jakies 2 tyg hehe przy cesarce nie rodzi sie łózyska, robi to lekarz :) bez paniki :P

dziekuje bardzo za odpowiedz!!!!! 🌻

Hej:-D Zgadzam sie z kolezanka,Anka:-) Lozysko wyciaga lekarz:-) A nawet je widzialam:-), Maz prawie padl:-P Nic sie nie martw!!!!! Pozdrawiam:-)

Daffodile - dobrego rozwiazania!!! bo jak kliknelam na tickersa to sie dowiedzialam ze niedlugo rodzisz :)