Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakNarkotyk22

Czy po kryzysie przychodzi ukojenie...?

Polecane posty

Gość JakNarkotyk22

Zdaje sobie sprawe, ze to naiwnie zadane pytanie... Zawsze czytalam kafeterie tylko w ramach obserwacji, tzn. nigdy sie nie udzielalam, bo zawsze myslalam, ze wiekszosc problemow mnie nie dotyczy, ze mam szczesliwy i udany zwiazek. I tak bylo, ale przechodzimy kryzys po 2,5 roku bycia razem. Nie chce sie wdawac w szczegoly, chcialam tylko zapytac czy jesli dwoje ludzi bardzo sie kocha i nagle kumuluje sie kilka spraw...to czy da sie z tego wyjsc. Chcialam zapytac czy Wy mialyscie takie sytuacje? Bo ja zawsze wierzylam i nadal wierze, ze jak sie czegos bardzo chce to sie spelni... Wam sie spelnilo??? Dzieki za odp.

Gość godzenie sie jest super
jest miło nawet bardzo:P ale nigdy nie jest tak samo miłośc ewoluuje a kryzysy się przezwycięża albo i nie zalezy od ludzi

Gość cocakarola
najlepiej dla związku jest gdy nic się nie kumuluje.. z moich doświaaczeń wiem tylko tyle,że może być dobrze,ale coś tam się zmienia,kumulacje,kłotnie...to wszystko zostawia jakąś bliznę...ale prawda taka,że nie ma związków idealnych,problemy to kwestia czasu i najlepszy sprawdzian już nie z miłości,ale ze zrozumienia dla siebie,szacunku....oby Twój partner myslał tak jak Ty. Ja też wierzę,że we dwójkę łatwiej jest znieść ból....