Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100

za duze bezpieczenstwo???

Polecane posty

Gość 100

to byl moj I raz- maximum bezpieczenstwa: 2 prezerwatywy, tabletki i globulki... ale za to skonczyl we mnie. teraz okres spoznia mi sie juz 1,5m-ca, ciagle mi niedobrze, mdleje. czy mozliwe ze jestem w ciazy? dodam tylko ze zrobilam test ktory byl poz. ale testy sie myla :-( HELP

Gość 100
hahaha to nie jest smieszne!!! nie moge miec dziecka bo jestem za mloda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zezwierzęcona
zrób drugi test. prawda, testy sie myla, ale zwykle w druga stronę - czyli ciąża jest, ale wynik jest negatywny :) też tak mowiłam - nie moge byc w ciąży, bo jestem za młoda ha ha ha. i jestem w 5 tygodniu.

Gość aga_26
i najprawdopodobniej jesteś w ciąży, i najlepiej będzie jeśli udasz się szybko do ginekologa, można zrobić badanie poziomu b-hcg we krwi, co poprostu potwierdzi ciąże lub ją wykluczy

Gość aga_26
a właściwie ile masz lat??

Gość 100
skonczylam 16 :-(

Gość aga_26
rzeczywiście jeszcze jesteś młoda, ale może to tylko jakieś zaburzenia hormonalne lub coś innego wpłyneło na twóją miesiączkę, ale jeśli nawet jesteś w ciąży to nie martw się, napewno sobie poradzisz, ale najpierw wybierz się do ginekologa

Gość 100
latwo mowic... tylko ze ja mam juz zaplanowana przyszlosc BEZ dziecka i jezeli jestem w ciazy to bede musiala oddac malenstwo....

Gość aga_26
ja chciałabym być w ciąży, miałam jedno poronienie, teraz czekam na moment kiedy znów będzie można rozpocząć starania, a z wiekiem jest coraz trudniej, ale dobrze że planujesz urodzić dziecko, jak dobrze zrozumiałam,

Gość 100
no tak ale go nie wychowam... rodzice poukladali mi zycie(jakie liceum jakie studia itd) i nie wliczyli w nie dziecka chyba ze po studziach ;-(

Gość czemu banan
Jak to 2 prezerwatywy? Dwie na raz? No i skończył w tobie czy w prezerwatywie i w tobie? Jest różnica? Jesli prezerwatywa nie pękła, powinno być ok.

Gość 100
nie pekly, dwa testy poz. - ja juz nie wiem :-(

Gość g.....
zrób sobie wynik krwi on daje pewność na 100% i nie martw się myślę,że nie jesteś w ciąży. Ja po I razie czekałam ok 2 mies na okres

Gość przecież to jest
PROWOKACJA

Gość 100
jaka prowokacja!!! jakbys miala takich rodzicow i szczescie jak ja to bys tak nie pisala

Gość fajna marianka
PROWOKACJA NA 100 %

Gość fajna marianka
PIERDZIELISZ

Gość rob test
i pisz jaki wynik.. martwie sie raziem z Tobą

Gość 100
dobra jak chcecie moge wam opisac jaka mam miec przyszlosc : do liceum jade do warszawy, a potem na studia na harward-kierunek medycyna-dziecko wczesniej niz po studiach=wyrzeczenie sie rodzicow :-( a co z moim szczesciem??? ano tak: w wieku 2 lat trafilam do szpitala potracana przez samochod w stanie krytycznym(wina kierowcy), lekarze mowili ze to jakis cud ze przezyla, bo normalni ludzie umieraja na miejscu... a co najciekawsze to wtedy kiedy mnie potracil samochod szlam z mama do babci, ktora w szpitalu lezala popazona...

Gość mials pecha

Gość g.....
słuchaj nie martw się idź jak najszybciej na krew

Gość uhuhuuuuu
wspolczuje ci

Gość zezwierzęcona
zezwierzęcona ma 21 i kur...wsko trudna sytuację.

Gość 100
zaraz przed zalozeniem tego topiku, a ze lazienke mam w pokoju no wiec to sa 3s, zeby sprawdzic wynik

No ale wkoncu jak skonczył do prezerwatywy.. to jakim cudem mogł do Ciebie skoro nie pekły?? nie wolno uzywac 2 naraz !! Bierzesz tabletki regularnie??? to wystarczy aby nie miec dzidziusia.. To moze byc skutek uboczny tabletek ze nie masz okresu!!

po prostu zieja w tym momencie z zalożycielki topiku :) jak można zajśc w ciąże przy stosowaniu tylu metod anty?? TO JEST NIEMOZLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tabletki mają BARDZO niski wskaźnik Pearla ( oczywiscie, jeśli bierze się je prawidłowo), a w połączeniu z prezerwatywą ( nie wiem, jakim cudem 2) i pianką uważam, że 1000000000 % pewności. PROWOKACJA

oj sora, globulki, a nie pianki hehe, na studia na harward ??? GŁUPOTA NIE BOLI, jak byś była taka mądra, to bys nie dawała dupy w wieku 16 lat, ZYCZE CIĄŻY< choc to i tak niemozliwe