Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

Dlaczego Polki

Polecane posty

Gość czemu tak jest

nie umieją czerpać radosci z sexu??dlaczego sex jest dla nich karta przetargową dla uzyskania jakis korzysci materialnych od faceta??dlaczego nie potrafią uprawiac lużnego sexu bez zobowiązan gdy nie mają stałego partnera?? Czy to wynik,obłudnego katolickiego chowu,biedy,czy może po prostu Polacy sa takimi słabymi kochankami????Odpowiedzcie dziewczyny bo jestem ciekawy

Gość Megane
A po co stac sie lumpem?

Gość czemu tak jest
nie rozumiem,jesli ktos ma udane zycie sexualne to jest lumpem??

Gość no chyba niezbyt udane

Gość czemu tak jest
widzicie,poznałem kiedys pewną niemke,5 lat temumozna powiedziec ze zaprzyjaznilismy się,no i jakoś w końcu wyladowalismy w łozku :P ona nie miała wtedy partnera a ja partnerki,po wszystkim powiedziała mi ze nie chce sie wiaząć,była zadowolona i nie widziała w swoim zachowaniu nic zdroznego,zadnych dołów ani wyrzutów sumienia,podobna sytuacja zdarzyła tez mi się w kraju,tylko niestety jedna dziewczyna po tym czuła się żle,okręslił ze czuje sie jak szmata,pytałem czy czuje sie wykorzystana,powiedziała ze nie ale i tak kontakt się urwał :o druga znowu chciała od razu sie wiązać,brac slub(!!) i snuła wielkie plany,gdy powiedziałem jej ze znamy się za krotko i nic takiego nie wchodzi w rachube,obraziła sie smiertelnie :o,dlaczego podejscie do sexu jest w naszym kraju takie zakłamane??

Gość coś w tym jest
no własnie nie wiem dlaczego:( martwi mnie to bardzo bo głosno nie mozna przyznac ze sie sex lubi bo od razu że kurwa że puszczalska jakby tego nikt nie robił a dzieci z kosmosu beznadzieja ale myśle że najwieksze problemy z tym maja ci któym tego brakuje albo sami równo dają i leczą w ten sposób swoje sumienie,jeszcze nie było chyba topicu w którym dziewczyna pisza ca że lubi sex nie zostałąbym nawzwana brzydko j.w. jaki kraj takie obyczaje:(

Gość Megane
no wiesz czlowiek to istota myslaca i z inteligencja nie tak jak inne ssaki ktore moga se pozwolic na pierwsze lepsze :P nie maja wyrzytow sumienia, wstydu i innych takich uczuc

Gość a może po prostu
z Tobą nie mają ochoty na seks

Gość Megane
byc moze. Znam jednego ktory jest bardzo przystojny , wypucowany i taki tam ale nikt sie nim nie intereseuje bo slowem zamiast przyciagac to odpycha od niego ma cos wsobie co zniecheca i juz :(

Gość Megane
i pewnie tak jest tez wprzypadku tworcy tego topicu :O

Gość ghdfgdg
A w Anglii to Polki puszczają się z kim popadnie - nawet z Murzynami i nie mają wyrzutów. Chyba odreagowują lata spędzone w kraju i swoją wstrzemięźliwość, przykre.

Gość koleś żałosny jesteś
:o

Gość czemu tak jest
ehh,sprowadzacie sex jedynie do prokreacji :( czy kazdy stosunek oznacza zapłodnienie??? :D nie wiecie ze istnieja zabezpieczenia?? po prostu nie odkryłyscie swojej sexualności,kojarzycie sex dla przyjemności z kurestwem,a przeciez kurestwo to sex za kase czy ja to gdzieś poparłem??uwazacie ze to rzecz ktorej nie można dac za darmo czyli wy jednak robicie z tego karte przetargową a jesli coś jest dal kogoś przyjemne to nie chce za to pieniedzy ani deklaracji miłosnych,no chyba ze jest pazerny i ma mentalnośc biorczą,nie chce sie brzydko wyrazać :),oczywiscie sex w ramach zwiazku opartego na wzajemnm uczuciu jest piękny i nie do powtorzenia na tzw.sucho ale sex wynikajacy z namietnosci i zwykłego pozadania tez jest przyjemny:) ja tylko chciałem powiedzieć ze jesli nie ma sie partnera ani kogoś kogo się kocha to wcale nie trzeba życ w celibacie,zwłaszcze ze ten celibat to też pozorna sciema gdyż wsrod pań samozaspokajanie sie też jest dosyć popularne :P

Gość czemu tak jest
jestes niereformowalna,troche mi cie żal tylko ze takich facetów spotkałaś ktorzy są lekkoduchami/ruchaczami i nie mają zadnych potrzeb emocjonalnych ani potrzeby załozenia rodziny z ukochana partnerką,w takim razie pomysl na czym bedzie oparte twoje małzenstwo,myslisz ze slub uchroni cie przed zdradą,myslisz ze dzieki temu papierkowi i kobiecej wstrzemiezliwosci faceci chcą się ustatkować?? :D dorosnij