Niklta 0 Napisano Sierpień 16, 2006 W spodniach czy spódnicy bo wybieram się pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spojrz slepoto nizej-masz odp Napisano Sierpień 16, 2006 NAGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spojrz slepoto nizej-masz odp Napisano Sierpień 16, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3291755 Gamonico, na dole strony masz taki sam temat, troche mozgiem rusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g..... Napisano Sierpień 16, 2006 jak na pierwszy raz polecam spódnicę jest jeszcze ciepło więc śmiało możesz zakładać jest to mniej krępujące nie będziesz musiała świecić gołym tyłkiem przed nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Sierpień 16, 2006 rzeczywiście jest taki sam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdecydowanie Napisano Sierpień 16, 2006 spodnica!!! Wtedy tylko zdejmiesz majtki i po badaniu-kiedy sluchasz diagnozy, czy czekasz na wypisanie recepty i jeszcze masz sie nie ubierac obciagasz sobie spodniczke i nie czujesz sie skrepowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Do jakich wy ginekologow chodzicie?? Po badaniu schodzi sie z fotela i idzie sie od razu przebrac przeciez i przed nikim nie trzeba swiecic golym tylkiem czakajac na diagnoze.. Tak na marginesie to co za roznica, ginekolog widuje dziesiatki cipek i tylkow codziennie, to tak jakby patrzyl na twarz, hie hie:))) Ja tam nie dopasowuje stroju do wizyty u pipologa:)) Moim zdaniem najgorszy obciach to siedziec na fotelu w czarnych skarpetach, bllleeeehhh:P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Sierpień 16, 2006 a badanie wziernikiem zawsze przeprowadzają czy to zależy od schorzenia i czy boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Zawsze. W duzej mierze zalezy od lekarza. Bylam juz u takich gdzie jezdzialm z bolu po foelu, ale moj obecny lekarz jest tak delkiatny, ze wlasciwie nawet nie czuje, ze mnie bada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Sierpień 16, 2006 a za pierwszym razem też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Sierpień 16, 2006 a po co idziesz do lekarza?? jesli idziesz po to zeby Cie zbadal czy wszystko ok i np przepisal tabletki to oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Mam mieć zrobioną cytologię i wymaz z szyjki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie boli Napisano Sierpień 16, 2006 troche jest to niemile ale nie boli , nie masie co bac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Sierpień 16, 2006 No to jak ma Cie nie badac normalnie, przez wziernik jesli masz miec robiony wymaz i cytologie?? Nie rozumiem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Sierpień 18, 2006 Czasem się zastanawiam do jakich lekarzy chodzicie.Mój lekarz ma nieduży gabinet,przedzielony żaluzjami na dwie części.Wchodzę,siadam przy biurku i rozmawiam...potem lekarz zostaje przy biurku,a ja wchodzę za parawan i przygotowuję się(rozbieram się) do badania.Jest krzesełko,aby można było ułożyć ciuchy.Jak się już rozłożę w fotelu to mówię:jestem gotowa do badania. I dopiero wchodzi.Po badaniu wychodzi i czeka aż wyjdę i dopiero rozmawiamy dalej i wypisuje jakieś recepty.Choć mogę zrozumieć,bo przeprowadzająć się do nowego miasta,nie znając ginów,za namową koleżanki pojechałam do takiego jednego.10 lat temu 50 zł.za wizytę i właśnie to przebieranie się w jednym pomieszczeniu,bez parawanu.A cham jeden nawet wagi nie miał!Na usprawiedliwienie dodam,że młoda byłam i chciałam zajść w ciążę.Po jego leczeniu byłam ciężarna w 4 miesiące i z sentymentu prowadziłam u niego ciążę. Sorki,rozpisałam się strasznie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahaha Napisano Sierpień 18, 2006 w kombinezonie kosmonauty...no błagam juz durniejszego tematu nie mogłaś wymyslić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Sierpień 18, 2006 Ech,pewnie młoda jest i nie ma kogo spytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość włóż suknię złotą Napisano Sierpień 18, 2006 kuźwa, skąd się takie laski biorą???:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahhahahahahha Napisano Sierpień 18, 2006 włóż pończochy i lateksowe wdzianko...spodoba mu się.....po co takie durne pytanie i tak musisz się rozebrać...rozumiem pyt. w stylu, czy golić się przed wizytą czy nie, ale takie pytania to juz przegięcie....najlepiej sobie napisz na czole "Ide do ginekologa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach