Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrgfgh

CZY WYPADA ISC W RAJSTOPACH NA SŁUB KUZYNKI W TA SOBOTE?

Polecane posty

Gość gfrgfgh

wiem ze bedzie gorąco..wiec czy wypada isc w rajtkach? prosze o rade.. czy to bedzie straszny wstyd jesli pojde w rajtkach na taki upał na ten slub pod spodnice?

Gość najlepiej to idz w rajtuzach

Gość a idz
co ci szkodzi:)

Gość gfrgfgh
wiecie co?pytam powaznie bo mam blade nogi jak cholera i musze isc w rajstopach ale nie wiem czy wypada:(prosze tylko o pomoc:(

Gość a idz
moim zdaniem rajstopy to nie jest obciach, jak chcesz to idz.

Gość asds
A dlaczego ma nie wypadac? No bez jaj... Zaloż ponczoszki samonośne Nawiasem mowiąc te zapowiedzi upałow na weekend z dnia na dzien sie zmnieniają. Miało byc po 32 stopnie a im blizej weekendu tym temeperature nizsza pokazują. Poza tym... jak są dobrej jakosci ponczoszki czy rajstopki to nie widac ich a napewno sprawiają ze noga jest ładniejsza

Gość a idz
ja pierdziele:O czemu nagle rajstopy to obciach:O??i z jakiej paki nie mozna ich zalozyc na wesele??:O w takim razie zaloz sobie ponczoszki....to juz nie rajtuzy:O

Gość karla 125
W ta sobote nie, ale w przyszla jak najbardziej :P

Gość a idz
no tak przeciez zawsze na slub trzeba miec gole nogi;) kazdy zawsze od lat ma gole nogi na slubach i weselach:P

Gość asds
A ja mysle ze trzeba byc poje... zeby wypowiadac sie na publicznym forum w tak chamski i prostacki sposób co Ty Załozycielko...nie patrz na to co pisze ta prostaczka

Gość rajstopy
ludzie przeciez rajstopy są miarą elegancji.np elegancka kobieta ma w sytuacji oficjalnej zawsze rajstopy. Albo lepiej pończochy. Kup tylko ładne i niezbyt mocno opalone. Do niektórych strojów po prostu nie pasuje nie założyć rajstop. A i jeszcze sa tzw rajstopy w spray'u Sally Hansen, to tez jakiś alternatywa.

Gość asds
Dodam jeszcze jedno... jakos osoby pracujące w biurach nosza w takie upały rajstopy i jakos zyją... a poza tym skoro załozycielka ma blade nogi to jak najbardziej niech załozy ponczochy

W latach 40-tych ubiegłego wieku jak był kryzys to kobiety brały pastę do butów i malowały sobie nią nogi. Serio w jakieś Polskiej Kronioce Filmowej z tego okresu pokazywali :D Więc jesli uważasz że blada a wstydisz się rajstop, rajtuzów, pończoch i kaleson to polecam ten sposób :D A i informuję taka pastę to w Biedronce kupisz i od razu buty zapastujesz :)

Gość ghjhj
to nie doradzaj dziewczynie idiotko zeby ubrala rajtki....czy ty sama ubierasz je jak masz slub w gorące dni gdzies?bez jaj!

Gość asds
uwazaj na słowa..a idiotką to ty jestes ...do tego chamską. I to ma byc dziewczyna? Ile masz lat? 16? No tak...to taki głupi wiek...wybaczam

Gość rajstopy
asds no właśnie... w biurach to jeszcze różnie, ale w takim banku to już obowiązek do tego jeszcze pantofle calkiem zakryte (i pieta i palce). i jakoś zyja ludzie...

Gość Ambasadorowa
Zasady dobrego wychowania wykluczają w takich okolicznościach gołe nogi bez względu na porę roku. Podobnie z butami: tylko kryte.

Gość tę sobotę
proponuje jeszcze zalozyc majtki:D:D:D:D:D:D

Gość kup rajstopy
w sprayu, zajebista sprawa

Gość Ambasadorowa
Dodam, Ze bardziej elegancko się chyba poczujesz w pończochach. I pamiętaj o zapasowej parze w torebce

Gość autorka watku ddd
pocuieszylyscie mnie dziewczyny :)dzieki wielkie :) a myslicie ze jasne załozyc czy bardziej opalone bop mam bardzo blade nogi>co radzicie?

Gość pismaaddfd
ponczochy samonośne są drogie jak cholera..nie kupuj ich,

Gość rajstopy
naturalne, ale nei bardzo jasne. Takie opalone mocno to trochę obciachowo wygląda przy reszcie jasnej skóry.

Gość ale ty jestes nudna
zaraz bedziesz pytala czy maja byc z lycry czy z strechu, potem czy 18 a moze 20 DeN, nie umiesz sama podejmowac prostych decyzji????????????/:O

Gość masz racje
to prawda samonośne są bardzo drogie ..ponad 30 zł!

Hmm ja polecam brązową pastę :) czarna może się źle nałożyć, a bezbarwnej nie będzie widać :) PS. Nie nakładj jej tylko zbyt grubo :)

Gość rajstopy
nie przesadzaj, nie sa takie drogie. Ja kupuje w Gatta nawet za 7 zł para, oczywiście w promocji.

Gość masz racje
ponczochy niczym sie nie rózniaod rajstop a najgoprsze ze do ponczoch trzeba miec żabki(przypinac je?)samonosne sa za drogie.

Gość dfgdgdfg
hahahaa