kama-sutra 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Dziewczyny, czy po Rigevidonie rosną wam piersi?? Mam z tym okropny problem, bo jestem płaska jak deska.... Zaczęłam trzecie opakowanie,ale chyba żadnych skutków nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niki25ffffffff Napisano Sierpień 16, 2006 nic ci nie urosnie, to nie tabl na wzrost piersi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Sierpień 16, 2006 ja mam nabrzmiale :) ale nie caly czas :) w czasie 7 dniowej przerwy wracaja do normalnej wielkosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady_in_red21 Napisano Sierpień 17, 2006 mi urosly po novynette. z 75C na 75D. fatalna sprawa. a niby kazda chce miec duze cycki. powiem wam prawde. wielkie balony to przeklenstwo, chocby nie wiem jak sie facetom podobaly. bez stanika ani rusz. a i ze sportem trzeba uwazac, jak. np. bieganie czy skakanka czyli najlepsze dla utrzymania figury. a na koniec dodam, ze grawitacja nie ma litosci; szczegolnie dla cyckow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Ja brałam 5 miesięcy Rigevidon i nic nie urosły za to przytłam 5 kilo i nie umiem się ich pozbyć. A teraz biorę Cilest i urosły o jeden rozmiar - dodam że wyglądają super teraz :) (zaczynam trzecie opakowanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzieweczka 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Biore Rigevidon, ale piersi mi nie urosly. A jak juz to bardzo nieznacznie. Kiedys bralam Stediril i po nim piersi mi urosly (a sklad mialy taki sam jak Rigevidon). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2013 Do odsprzedania Rigevidon, 3 op. Info na: malam@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2013 Jeśli się nie mylę to jest lek starej generacji. Myślałam nawet, że jest już wycofany. Lepiej stosować nowocześniejsze pigułki. Z tymi to nic nigdy nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach