Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama-sutra

piersi... dla mnie to ogromny problem

Polecane posty

Koszmar!!! Ogólnie chyba nie jestem jakaś brzydka,ale mam problem z piersimi... w tym rzecz,ze prawie w ogóle ich nie mam. Mam 18 lat, mój facet 23 i coraz bardziej mnie one krempują. Ostatnio trochę wypił i podczas sexu powiedział dotykając ich : ale Ty prawie w ogóle nie masz... i nie dokończył,ale wiadomo o co chodzi :( zazdroszczę tym, które mają chociaż średnie biusty :( Dziewczyny, czy w ogóle w tym wieku one jeszcze urosną?? :(

Gość martussska18
wąptpie piersi rosną do 18 roku zycia tylko:( moze urosna Ci po ciązy , napewno;))

Gość po ciązy
akurat :o

Gość po ciązy
no chyba ze utyjesz 35 kg w ciazy to wtedy ci zostana nie tylko piersi ale i wielkie dupsko i reszta... a chyba nie o tym mowa :o

Gość łączenie tematów
22:36 kama-sutra Bo mam 18 lat a one są bardzo malutkie, krempuje mnie to mój chłopak na pewno marzy o większych, ale się nie przyzna, bo wie,że to by sprawiła mi ból 23:12 Dayana Nie masz szans. Pompuj je codziennie, a najlepiej, palcami ciągnij do oporu, albo przywiąż ciężarki ( po 2kg na cycuszka). Okolo 60-tki będzie OK. 23:14 pozdro600 Chyba juz wieksze nie urosna, przykro mi Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! 23:15 xXxmartita18xXx do 18 roku , przynajmniej tak pisza w gazetach KoChAm CiĘ PaWeŁku "...Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać..." Sigrid Undset 08:23 hardXxX podobno jak sie pije wode z gotowanych parowek to piersi sie powiekszaja o jeden nr http://anonym.to/?http://funcop.net/masturbater.swf

Teraz,to już kompletnie załamana jestem :( myślałam,że jeszcze będą mogly mi coś urosnąć,ale skoro to tylko do 18 roku życia, to juz nie ma szans :(

Gość hmmm.............
w ogóle to chyba powinien oszczędzić sobie komentarzy, nie jest to miłe, jakby się poczuł, jakbyś komentowała jego ptaszka na przykład? że mały albo cienki albo brzydki? nie ma ideałów

Gość nie lubię czytać takich rzeczy
uwazam że mam za duże C85:( i najchętniej zamieniłabym na mniejsze wstydze się swoich i staram się własnie maskować ,i własnie chodzi o to ze jestem szczupła więc tym bardziej rzucaja się w oczy moje piersi:(

Gość mi urosły
po Diane

Gość QWA
Bajka o jajach .... Jak sie zenilem to wszystko miala male :cycki dupcie ... Wtedy w ogole z niej nie schodzilem (powaga ). Teraz po dwoch porodach wszystko jej wisi a ja nawet nie wyobrazam sobie zeby isc z nia do lozka bo moglbym sie zerzygac :((((

Gość oioooi
ale mogą ci urosnąć po porodzie jeszcze. Po za tym przed okresem piersi się nieco powiększają, więc wtedy można je ładnie wyeksponować. Tak z reguły jest że albo się ma fajny tyłeczek, albo piersi. Ty może masz tyłeczek? Problemem jest twój facet!jak można coś takiego powiedzieć kobiecie? A sam taki idealny?

Gość xxxja
Piersi czasem rosną gdy bierze się tabletki antykoncepcyjne, ale to zalezy od organizmu

Gość oleeeeeeeeeeee.eeeee
yebać duże piersi, małe są najlepsze i najdłużej wyglądają ładnie.

a wszysyc mowia ze duze piersi sa najlpesze. Nie przejmuj sie,juz taka masz nature.Jesli naprawde ci to przeszkadza to zostaja chyba silikony jak nasz Doda :/ A facetowi to bym chyba strzelila gdyby mi cos takiego powiedzial!

Gość FAJNA-AJ-
Do autorki : Pomyśl sobie ,ze masz" śliczne malutkie hawajskie cycuszki" . Nie każda kobieta musi mieć odrazu duży biust . Moja koleżanka też boryka się z podobnym problemem i jak ktoś powie ,że ma mały biut to tak wlaśnie odpowiada (" że ma śliczne malutkie hawajskie cycuszki" :-) a,że jest przesympatyczna to każdy odbiera to pozytywnie :-)

Gość TAK WOGóLE
to pio poridzie piersi nie ROSNA, tylko odkłada sie na nich tkanka tłuszczowa, po kilogramach, ktore przybyły i przy powiekszeniu gruczołów mlekowych. Riosna piersi do 18 roku zycia. A co do autorki tez mam małe...

Gość tylko duże cycki dają rozkosz