Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z was_

kobiety wiecznie samotne to brzydule?

Polecane posty

Gość oh lola boi
przeciez on jest młody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jak ja też mam 24 :-)

tak shorty najgorsze mam juz za soba zostanie to we mnie na zawsze juz chyba, ale teraz juz nie peta mi to rak tak ogolnie rzecz biorac to wielu ludzi z mojego otoczenia ma mnie za pewnego siebie, apodyktycznego wrecz faceta, a moja niesmialosc tlymaczyli wlasnie gburowatoscia a odkad przestalem odganiac kobiety od siebie i sam czasem wykaze zainteresowanie to nie uciekaja w poplochu tak jak mi sie zdawalo ze beda uciekac ale ciagle mam opory i trudno mi zaczac rozmowe, szczegolnie z kims obcym tyle ze teraz czesto stawiam sprawe jasno i nie ukrywam swojego zaklopotania a z czasem zaczynam sie czuc swobodniej, potrzebuje troche czasu tylko w sklepach zaczalem sie klocic jak mi pani podala zly towar (zdarzalo sie ze bralem co mi dala i potem do innego sklepu zeby kupic to co chcialem :o) i przelamanie tego tez mnei sporo kosztowalo durne to, wiem, ale tak bylo ale da sie z tym walczyc

niska ty znasz ta zlosc o ktorej mowie jak zachowasz sie glupio i czujesz sie idiotycznie to nie jest zlosc na ciebie, tylko na te irracjonalne zachowania robisz cos i wiesz ze to glupie, tyle ze nie potrafisz tego przeskoczyc o to mi chodzi tylko

no to swietnie :D wiesz to Ci nie minienigdy calkowicie, bo masz to widocznie w naturze, genach czy innych DNA, ale dobrze ze z tym walczysz i ze ci sie udaje :D niska ja cie tam lubie, peace :classic_cool:

niska mi strasznie przypomina mnie samego, jak cos pisze to tak jakby pisala o mnie i sorry, ale bede Cie zawsze ochrzanial jak zobacze kolejny post jak jestes beznadziejna, nie miej mi za zle :o

oj znam ten ból .. :O nieśmiałość ..:O może ja nie wygladam zle .. chociaz sie nie akceptuje ale mam duzo kompleksów :( niestety i jakoś ciezko mi sie otworzyc na 2 człowieka :( nikomu nie umiem zaufać ... hmm... jestem młoda nawet bardzo ... chodze jeszcze do LO nie mam przyjaciół :( jest kilka osób , które mnie lubią ale raczej odpycham od siebie ludzi :( jestem niesmiała a wszyscy myslą , (tak mi sie przynajmniej wydaje) że chyba jestem dumna :( nie chodze na imprezy bo przeciez nie mam z kim...

szczerze mowiac zdjecie mozna wyrezyserowac na tyle ze nijak sie bedzie mialo do rzeczywistosci wiem ze to zabrzmi jak pusty frazes, ale czy to naprawde jest takie wazne? trzeba lubic siebie samego i cieszyc sie z tych fajnych rzeczy kazdy ma cos fajnego w sobie

jak byłam mała ... miałam z 4 czy 5 lat .. oparzyłam sie wrzatkiem :O teraz mam cudowne blizny :(:(:(:( na prawej rece i dużą plame na plecach .. .. .. jak mi ciezko z tym żyć :( moze nie wygladaja jakos strasznie ..ale są :(:(:(

Gość Oczywiście że nie ...
Jako przykład podam moją przyjaciółkę ... dziewczynę 20-letnią, inteligentną i prawdziwie piękną … z rodzaju tych spektakularnych. Jest to osoba, która nigdy nie miała partnera. Zawsze kiedy wychodzi z domu spotyka się z przejawami adoracji i uwielbienia. Niekiedy przybiera to inwazyjne formy ... w rodzaju propozycji bycia sponsorowaną i wciskania numerów telefonu niemalże na siłę do ręki. Mężczyźni wołają za nią, gwiżdżą, często słyszy, że jest najwspanialszą kobieta jaką widzieli. Taki spacer u jej boku [szczególnie latem] naprawdę pozwala zaobserwować całe spektrum męskich zachowań. Jak powiedziałam… jest i była sama. Onieśmiela mężczyzn. Kobieta wiecznie samotna nie jest brzydka. Bywa, ale nie ma mowy o regule.

duze te blizny? moj kolega z dziecinstwa mial podobna sytuacje, tez mial kompleksy straszne na tym punkcie, a wcale tak zle nie wygladalo

hmm ... na prawej rece .. to takie 3 plamy wielkosci .. takiej kolorowej karteczki ..:P .. na plecach .. wielkości 3 kolorowych karteczek :P .. taki los .. a najgorsze jest to , że prawie nikt o tym nie wie ....

Gość te awans
masz na imię Piotr, 23 lata, nigdy nie miałeś dziewczyny i pochodzisz z jakiegoś wypiździejewa na Podkarpaciu. kojarzę cię z innego forum :D:D:D:classic_cool:

Metoda, stopke masz ok :D kolega mial zdecydowanie wieksza blizne, cale ramie tak poza tym to wiesz, jest cos takiego jak operacja plastyczna, ale szczerze mowiac to nie jestem jakos ich zwolennikiem (nie mowie tu o powaznych bliznach po ciezkich wypadkach)

Gość te awans
Czekajcie, zaraz podam miasto :D

Nie martw się szczupła nie mam na imię Piotr i mam więcej niż 23 lata Wyślij mi swoje zdjęcie a napewno złego słowa nie napiszę gdyż mam umysł szeroki a nie płytki