Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 15

Dzisiaj TO zrobiłam !!!

Polecane posty

czy ty masz 15lat??? facet robi ci prezenty bo ma na pstryknięcie palców młódkę co mu daje...naprawdę jesteś tak naiwna...piszesz o dzieciakach z nim..:o twoi rodzice wiedza co odwalasz ..ile ten koleś ma lat?

a ja tam sie zastanawiam czy prowokacja czy prawda....ale jak to ktos napisal z pytajnikiem odpowiadam: Tak są tak głupie dziewczyny, że ludzie niedowierzaja ze może to być rzeczywistość. Co tu komentować....wszystko już wszyscy powiedzieli.. PS przeciez za 300 zł da się kupieć całe życie prawda? oczywiscie zrujnowane...i pociskanie kitu ...ble uśmiałam się z komentarzu ze hej...to sie do śmiechu warte nadaje,.....:)

Gość bartek1975
on chce miec jeszcze trójkę dzieci.... to znaczy ze jeszcze trzy kobiety zostawi.... ale dopiero po urodzeniu. A przy okazji - ja mam lepszy szamochód niż jakis tam Peugeot, pierscionek tez ci mogę dac nawet za 325 złotych.... ba, i bzdur ci naopowiadam jak bardzo kocham - reflektujesz na mnie???? Koleżanki ci beda fury zazdroscic.

Gość ooo jezusićku
skoro lubi dzieci, to pewnie bedzie chcial wychowywac to ktore ma juz z zona. pomozesz mu wychowywac jego dziecko?

Gość ciekawe czym
dzisiaj pochwali sie nam kolezanka :P

Gość podnsze bo ciekawe

Gość i niech zgadne
sex pewnie w tym super samochodzie

Gość mniam*
debill >> Klime ma! Juz sie nam pochwalila;)

Gość abcde edfg
nie da rady muszę to napisać: założycielka topiku podchodzi na idiotkę - ech a tak starałam się nie oceniać ludzi, ale czasami się nie da....

Hej ludzie wyjdzcie z tego tematu...i poszukajcie wyzej nowego takiego samego tylko ze kontynuacja.Ona na pisala ze ja zostawil !!hehe ale jaja ja wiedzialam ze tak bedzie

Gość obecnie to
jest moj ulubiony topik :)niezly ubaw

Gość ale ten drugi
topik to podszyw

Gość heh ja
zostaje tutaj :D

ta patrycja to kompletna kretynka!! jaki facet zostawi zone i nowo narodzone dziecko dla 15-latki?? pierscionek za 300 zł - chyba ten taki z gumy i powiedzial ze kosztowal 300 zł :D Boze czemu stworzyles takie glupie dzieci?? Jej rodzice chyba ja przez sito robili ze ma sito w glowie!!

Gość a potem sie
wszyscy dziwia, ze 15 maja dzieci

Wszyscy sie dziwia...I to przewaznie osoby w wieku tego goscia ktory ja przeleciacl. Ale to nie jest tylko wina tych 15-latek ze maja dzieci...To tez wina tych starych podrywaczy ktorzy pieprza sie z pierwsza lepsza napotkana gowniara!!

Gość popieram
wypowiedz poprzednika

Gość walnieta jest autorka
poiwm wam tak ;jak ją ten facet kopnie z rozmachem w pupe to sam się przekona, pobawi się, porucha i juz koniec. A stanie się to już niebawem

Gość to akuratnie
wiedza wszyscy tylko nie ona

Przecież to prowaokacja jak sam skurwysyn!!! A autorem topiku to jakiś facet, nawet niegłupi. Ewentualnie to jakaś dziołcha ze wsi zabitej dechami, której wpaja się od dziecka kogo i jak ustawionego \"fajnego faceta z autem\" ma szukac, kurwa ale czy sa na świecie takie puste dziołchy??? Siedze i kwicze ze śmiechu!!! :)

Gość Prinzesschen
Ja piernicze już prawie leże pod biurkiem i rycze ze śmiechu. Oj kochaniutka jesteś głupiutka i pusta materialistka. Szkoda mi Ciebie ...Aha powiedziałaś że ten twój men kocha dzieci to zapewne swoje jeszcze nienarodzone też będzie bardzo kochał mimo że (załóżmy) nie łączy go uczucie z żoną nie będzie ci to przeszkadzać??? O Gott....

Gość Nierówne piersi
Ale ona juz tu jakos nie pisze zauwazyliscie?? Czyzby siedziala w kacie i plakala ze jest w ciazy a jej kochany men ktory ja tak bardzo kocha ja zostawil a teraz troskliwie dba o swoja zone??Kto wie...

Gość gdzie jest
patrycja i jej dalsze losy

Gość jula***********
Ten świat powariował!!!!! Dziecko drogie ty masz pstro w głowie. Jak liczysz,że ten facet bedzie z Tobą,to jesteś w ogromnym błędzie.Dzieci już uprawiają seks o kurcze. Ja w Twoim wieku,to nawet o tym nie myslałam. Czekałam z tym i na pewno tego nie żałuję

Gość czyzby znowu
szalala