żenska szowinistyczna swinia 0 Napisano Sierpień 17, 2006 nudzi mi sie kto chce ze mną popisac?? odpowiem na kazde pytanie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Czemu zostałas szowinistyczna świnią ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senny_koszmar 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Rudy kolor jest powszechnie uznawany za fałszywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś modna Napisano Sierpień 17, 2006 Gdzie w Warszawie moge kupić elegancki top w kolorze kremowo-perłowym, ewentualnie jasnozłotym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik* 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ja siedze w pracy i tez mam okropne nudy sezon urlopowy nic si enie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senny_koszmar 0 Napisano Sierpień 17, 2006 A dlaczego to od razu faszyści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś modna Napisano Sierpień 17, 2006 no i nikt nie odpowie na moje jakże ważkie pytanie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senny_koszmar 0 Napisano Sierpień 17, 2006 No cóóóóż, powiem, że to zależy od gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senny_koszmar 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Może mam, a może nie. Co to za różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś modna Napisano Sierpień 17, 2006 a ja bym chciała mieć piekne rude włosy. Jednak wyglądam w nich fatalnie. zazdroszczę ładnym rudzielcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś modna Napisano Sierpień 17, 2006 a ja jestem blondynką i żądam aby karalne bło wysmiewanie się z blondynek O! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Mam 40 lat i nigdy nie miałem rudej dziewczyny. :( Czy przegrałem życie ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upupupuup Napisano Sierpień 17, 2006 upupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupu Napisano Sierpień 17, 2006 upupupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach