Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdość

Idę do gina po środki na obniżenie popędu.

Polecane posty

Gość Mamdość
Ja mogę to zrobić bez żadnych wyrzutów sumienia wzgledem niego!!! Ale nie mam z kim!!!! Lekarstwa!!!!

Gość jakiej agencji
ona chyba nie chce do agencji moze zapisz sie na "randki" tam wiele osob szuka tylko kochankow

Gość Bednarski ma rację
jest tylu facetów chętnych, którzy mają podobny problem do Ciebie, skąd jesteś?

Gość jakiej agencji
no i Bednarski proponuje rozwiązanie.. a moze ty masz inne jakieś zachamowania? np religijne? chcesz kochanka to probuj a jak nie, to nie..

Gość Mamdość
Chyba jestem nie z tej ziemi...nawet mi do głowy nie przyszło, ze dyskusja pójdzie w tym kierunku.

Gość jakiej agencji
a ja w życiu bym nie przypuszczala, ze napisze to co powyżej stwierdzilam jednak, ze trzeba próbować, aby nie żałować później. a jak się popełni błąd - to trzeba się na nim uczyć i więcej tego nie robić. ale bez dzialania błędów nie ma życie jest nieprzewidywalne

Gość jakiej agencji
ale może jednak na początek pójdźcie do seksuologa

Gość jakiej agencji
tzn z mężem nie z kochankiem ;P

Z kochankiem też jest przewidywalne,pod warunkiem że to normalny facet a nie troki od kaleson,chociaż oczywiście kochanek czy kochanka sa po to,aby osiagac to czego w łozu małzeńskim nie ma.

Gość Mamdość
Z mężem do seksuologa? On mi się każe w głowę puknąć. Powie, że to ja mam problem, nie on. Poza tym, nie mam ochoty na seks z mężem!!! Już chyba lepszy pomysł z tą agencją. Naprawdę nie ma jakichś leków? :O

Gość Bysio
ja też jestem po 40 i też cały czas mi się chce pieprzyć, moja baba raz na 3 4 miesiące, może weź dla mnie też jakieś prochy

Gość Bysio
poza tym trzeba się uzbroić w cierpliwość, starość blisko... i nowe wcielenie

A w nowym wcieleniu będziesz Bysio jedyną samicą na Galapagos i też do dupy :P Mnie się podoba stopka Bednara :-D

Gość Bysio
zawsze jest nadzieja że Darwin wyląduje i zabierze do Anglii

Gość Mamdość
Bysio, jak mogę wziąć te prochy, kiedy tu mi piszą, że nie ma!!!!! Ale może dla mężczyzn są. Coś mi świta o jakimś bromie dla żołnierzy. Ty masz jednak szansę na wyjście z tego!!!

Gość jakiej agencji
no wiesz tyle tutaj propozycji odnośnie kochanków tu od razu propozycja, na randkach tez szukają kochankow a ty o agencji mowisz. ja tam bym sie do agencji nie pchała, wolalabym kochanka ale zrobisz jak chcesz.

Gość jakiej agencji
no i czy nie najlepiej rozwieść się z mężem? po co sie męczyć skoro go nie kochasz? ty chyba nie wierzysz ze moglabyś mieć kochanka. i co z tego ze masz 40 lat....niektorzy o tym marza aby miec seks z "kobietą dojrzałą"

Gość Bysio
najlepsze prochy bez wpływu na ciało, to masturbacja, rozładuje napięcie, nie będziesz miała przekrwionej miednicy mniejszej i powikłań z tym związanych i nie zdradzisz faceta zdrada u kobiet to inny wymiar niż u faceta

Gość Bysio daj na luz
a co to ja inna jestem? sex lubie to i uzywać chce pierdolenie... że faceci inaczej zdradzają, kobiety też maja temprament, a faceci niektórzy to ciotki!

Gość Bysio
chodzi mi o sferę psychiczną facet może się pieprzyć bez emocji (coś jak golenie ) u kobiet w większości to proces równiez emocjonalny

Gość Bysio
babochłopy bywają też

Gość Bysio
jesteś ty czy ona, jeżeli ty to wiesz o co chodzi jeżeli ona to nigdy tego nie zrozumiesz

Gość Bysio daj na luz
oj faceci! a ja tam lubie się zabawić!