Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaa22

dziewczyny wejdzcie prosze !??!!

Polecane posty

Gość ewelinkaaaa22

opowiem wam moją krótką historie otóż zawsze miałam cykle 32 dniowe jeszcze przed braniem tabletek a brałam je 8 miesięcy i w czerwcu 3 skonczyłam na okres 1 pop skonczeniu tabletek czekałam do 8 czerwca tak jak normalnie w przerwie ale potem nie wziełam tabletek bo to było ostatnie opakowanie i dostałam kres 15 lipca czyli w 39 dniu cyklu po okresie kochałam sie " stosunek przerywany" a teraz jest 17 sierpień czyli 34 dzień cyklu a tu nic boje sie ze moge być w ciązy!:( dodam ze niemam żadnych objawów strasznie sie stresuje moze to byc przez to i to ze skonczyłam tabletki brać??? dodam ze niemam wogole śluzu :(:( napiszcie coś pomocy !!

Gość rada....
zrob test. to bedziesz miec pewnosc tez tak ostatnio mialam . okres dostalam po 41 dniach. 1 zawsze mam co 32 dni. dla wywolania okresu mozesz pic czarna malwe. ja pilam 2 razy dziennie i dostalam nastepnego dnia. brak okresu moze byc wywolany przez stres badz te upaly co byly. nie przejmuj sie zrob test i czekaj.

Gość ewelinkaaaaa22
dziękuje za odpowiedz :)

Gość rada....
nie ma za co. wiem co czujesz bo tez przez to przechodzilam. co wieczor plakalam i strasznie balam sie zrobic test ale moj misiolek byl przy mnie i razem przez to przeszlismy. wynik byl na szczescie negatywny. polecili mi malwe. pij rano i wieczorem. zalej lyzke kwiatow wrzatkiem(3/4 szklanki wody) parz 30 minut odcedz i pij. naprawde pomaga. trzymam qciuki zeby wszystko bylo ok :)

A po co ma sztucznie wywolywac okres jak...moze w ciazy jest i narobic sobie diabla na dachu??????????? Dziewczyno zaczekaj na termin okresu i zrob test albo od razu idz na bete hCG- wczesnien Ci nie wyjdzie bo zagniezdzenie moze byc nawet do 12 dni po owulacji Powodzenia

nie badz glupia i nie pij zadnych swinstw!!! poczekaj, ja po odstawieniu dostalam @ po ok 60 dniach!!!!!! to byl szok, pozniej 42, 30 i bylo lepiej i lepiej...musi sie wszystko uregulowac!

Gość ewelinkaaaaa22
robiłam test około 12 dziś i wyszło 1 kreska czy moge ufać testowi??? pisało ze jest 99 % ( ten z bobaskiem)

Gość kajala
Oj, dziewczyny myślcie "przed", a nie "po".Mnie testy zawsze wychodziły prawidłowo.Jak zrobiłam test byłam pewna na 100%.

Gość ewelinkaaaaa22
czyli jest wiarygodny????? ja mysle i przed i po wiec niewiem o co ci chodzi z tym

Gość kajala
ewelinka22 najprościej iść do gina,badanie moczu wykaże na 100% czy jest ciąża czy nie.Nie warto się stresować i tonąć w domysłach.

Gość ewelinkaaaaa22
no ale wlasnie robilam test z moczu i wyszedł negatywnie tylko pytam czy jest wiarygodny sądze ze tak ale chce poznać wasze zdanie

Gość rada....
ale wy jestescie ograniczone. napisalam przeciez z ni9ech pierw zrobi test i sie upewni ze nie jest w ciazy. po drugie malwa to ziola czyli jaki sztucznie wywolywany okres?! jakby brala tabletki z hormonami to wtedy jest sztucznie. malwa jest w 100 % naturalna czyli nieszkodliwa. czytajcie ze zrozumieniem co pisze. wlasnie to jest nasz najwiekszy narodowy problem ze kazdy rozumieyak jak chce a nie tak jak jest napisane.....

Gość rada....
testy teraz daja 99% pewnosci. czyli nie jestes a bynajmniej nie powinnas. jak masz watpliwosci zrob jeszcze jeden. poczekaj jeszcze troszke i dostaniesz. mozesz sprobowac ta malwe jest naprawde skuteczna i dziala w delikatny sposob bo to ziola. nie sluchaj tych bab co tu pisza takie pierdoly ze to sztuczne.

Gość kajala
faktycznie - teraz przypomniałam sobie,że też piłam malwę i była bardzo skuteczna.

Gość rada.....
moze nie jest najlepsza w smaku ale naprawde dziala. i jest na 100% nieszkodliwa. wejdz sobie na google i wpisz czarna malwa. znajdziesz tam o jej dzialaniu.

Gość 62latek
mam 62 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość ewelinkaaaaa22
dzięki :) a skąd moge tą malwe wziąść??

Gość rada.....
w aptece mozesz kpic lub w zielarskim. kosztuje 3 zl z malym hakiem. http://parda.w.interia.pl/116.html tu masz linka poczytaj sobie i naprawde sie nie martw ze to sztuczne czy cos. nieprawda

Gość ewelinkaaaaa22
rada... dzięki wielkie :)

Gość rada.....
:D nie ma za co