Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszłam do fryzjera....

wczoraj poszłam do fryzjera.....

Polecane posty

i spitwała mi włosy!!!!!!!!!!!!!!!! mówilam, ze chce obciag końcówki i grzywke a ona spitwała mi wszystkie włosy!!! czasem mysle,ze fryzjerki są tępe bo mówiłam jej zeby nic nie ruszała oprócz końców i grzywki.... teraz wygladam conajmniej dziwacznie i musze czekac z 2 tygodnie az odrosna.... macie jakis sposób na przyspieszenie porostu? znacie jakiegos fajnego fryzjera gdzies w katowicach, chorzowie lub okolicy?

Gość ehhhhhhhhhh
ja juz czekam ponad pol roku zeby odrosly... i moze za nastepne pol albo rok bede w miare zadowolona ze swooich wlosow ale to byla moj glupi pomysl obciac radykladnie dlugie wlosy ale fryzjera tez potrafi spieprzyc robote. dlatego mam swoja ulubion ktora jak mowie koncowki to nie obcna 5cm tylko koncowki. ale ja mieszkam we wroclawiu :/

Gość obciag koncowki
:D :D :D A chociaz dobrze obciagla ci te koncowke? :D

Gość psychiatra radzi
ja mam rewelacyjną fryzjerkę w będzinie.posiada ona wyjątkowo dobrą rękę do cięcia, fryzura trzyma się przez 2 miesiące wystarczy umyc i ewentualnie wymodelować- pokaże jak. ma duża intuicję zawsze dobierze odpowiedni kolor, potrafi w sposób niezwykle delikatny i kulturalny wybić ci z głowy pomysły które zamienią cie w akiegoś potwora. jest średnio droga ale świetna

mówi sie zeby nie chodzic do fryzjerki jesli ma krotsze włosy od ciebie to chyba prawda z zazdrosci ci spitwa...

troche daleko bo jestem z rudy a gdzie tam bedzin...a szkoda;(

tak sie u nas gada

:) ja bylam u fryzjera w poniedzialek. Uciela mi duzo za duzo... ale nie reka, odrosna... to tylko wlosy ;)

Gość lucecita
tez kiedys mi baba spieprzyla mialam dlugie wlosy ...poszlam zeby je wycieniowac a ona stwierdzila ze sa zniszczone i obciela do ramion moze troche krocej ....boshe myslalam ze ja zabije

ja mam swoja jedna fryzjerke do ktorej zawsze chodze i jestem zadowolona z efektow jej pracy a w dodatku jest niedroga z tym ze ona ma swoj zaklad w tychach

Gość nicpońka
podcinam sama, staram się dbac, odzywki, itp ale nie rosną. tzn rosna bo widze po odrostach ale na długosci nie widze tego, czby sie łamału i kruszyły?sa suche i słabe chyba.

Gość no to co wy robicie
na tym fotelu? chyba patrzucie w lustro i widzicie co ona zamierza robić? nie umiecie wtedy zaprotestowac?

Gość alez mnie ciekawi
ja tez niechodze d fryzjerek, mam swoje długie włosy i sama podcinam lekko.

Gość susana
polecam panią monikę w Miro w c.h. u belga na osiedlu paderewskiego w katowicach.