Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodajnowythemat

grzywka przez noc

Polecane posty

Gość dodajnowythemat

mam taki problem: nie mam rano czasu zeby myc wlosy (przynajmniej nie zawsze) wiec myje wieczorem. rano budze sie z oklapnietymi wlosam i(to jeszcze maly problem) ale najgorsza jest grzywka: tlusta i robia sie z niej straki ;/. wszystko przez to ze przez noc strasznie tlusci mi sie czolo. nie moge spac w opasce bo po 1. niewygodnie, a po 2 rano i tak bym musiala umyc grzywke bo by sterczala do gory ;/. macie jakis pomysl co z tym zrobic?

Gość umyj grzywke
rano, albo wstań 10 minut wcześniej i myj głowę rano:)

Gość poszłam do fryzjera....
ja tez mam klapniete włosy rano lub kazdy w inna strone,, a teraz mam spitwane na maxa po wizycie u fryzjerki ja spie na wałkach bo inaczej wygladam okropnie opaska jest wygodniejsza od wałków -musisz sie poswiecic dla urody...

Gość ale tam
"nie mam czasu rano" trzeba sie poświęcić w wstawać jeszcze wczesniej. Ewentualnie zmienić fryzurę i pozbyc sie grzywki.

Gość midka
jesli nie glowe to sama grzywke. ja tak robie gdy naprawde mam lenia:)

Gość ja myję samą grzywkę
trwa to minutę :D

od 2 lat myje codziennie rano glowe. Po prostu wstaje wczesniej i nie widze w tym problemu. Mimo, ze nie naleze do rannych ptaszkow, przyzwyczailam sie... :) W zimie wstaje jeszcze wczesniej, by mnie nie przewialo na mrozie. I tylko w zimie jestem w stanie sie zmusic do suszarki (nie znosze suszarek...) pozdrawiam

Gość ja żeby umyć głowę musze
wstać 1,5 godziny wczęsniej, ok. 2 godziny przed wyjściem z domu, bo mam wilekie, gęste, kręcone futro do połwoy pleców, Bez suszarki się nie obejdzie, bo włosy schną ok. 4-5 godzin:o Ale wtsaję. Nie znosze brudnych włosów...

Gość albo sobie przyklej jakas
chustke do czoła zeby ci nie tłusciło grzywki

Gość nicpońka
spałam na wałkach bo tez jak wieczorewm umuję i rano wstawałam miałam siano koszmarne. no ale w wałkach niewygodnie bo połowe gubię w nocy i efekt jest okropny. A juz nie wspomne jak jest deszczyk:D włosy są proste i niema sladu po lokach . Tzn nie proste ale sianowate ponownie:) tak więc myję 2 x w tydgodniu.chodze nastroszonych prostych, podpinam czasami niech sobie rosną.