Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ładoga

FRYZJER W WARSZAWIE

Polecane posty

dziewczyny, szukam fryzjera, który obciąłby mnie modnie i fantazyjnie, ale żaden jean luis david, który wszystkich strzyże tak samo... chcę żeby był to fryzjer (lub fryzjerka) którzy potrafią doradzić fryzurę do włosów, do twarzy itd. pomóżcie, proszę!! :) i podajcie mniej więcej ceny :)

Gość heja heja
o tez jestem ciekawa. chodz takich temetw było sporo.......... i gubie sie w nawale informacji ;))

Gość warszawianki
nie chodzą do fryzjerów :P

Milord na Pl. Hallera - osobiście nie byłam, ale podobno jest super (sama się tam wybieram) opinie od dwóch koleżanek z super fryzurkami i od znajomych mamy (więc przedział wiekowy różny). Poza tym byłam zadowolona ze Studia S w centrum handlowym Wileńska (robiłam magmę i krótką fryzurkę - rewelacja!) Aha i jeszcze jeden w KDT - stanowisko A 8 Joico (chyba tak się to pisze) tam też strzygłam włoski, fajnie dobierają. JLD w CH Wileńska był tragiczny - powiedziałam, że chcę obiciąć włosy, żeby były bardziej puszyste, zastanawiałam się nad trwałą podnoszącą włosy.... wyszłam z włosami przyklepanymi na maksa, uklepanymi na lakier bez konkretnej fryzury :O

to mi teś kiedyś fryzjerka podobnie zrobiła... spytałam ją, czy pasowałyby mi do kształtu twarzy i mojej krótkiej grzywki włosy przy twarzy krótsze od reszty, takie \"pekaesy\" ;) a ona na to, że nie, do tego lepiej jak grzywka wycięta okrągle też, więc powiedziałam, że no to ok, bez tego. a ona mi obcięła włosy właśnie tak, jak jej zdaniem (i moim potem też :P) było źle.

idz do fryzjera Stylissimo Ścięcie włosow ok 60 zl Polecam!!!

na Wilczej obciecie i modelowanie,goraco polecam,fryzjerka doszkala sie na biezaco,jest tanio i b.ladnie,cena 30.00

jeszcze nie, strasznie się boję ;) dawno nie miałam tak długich włosów! znaczy za ramiona :) a grzywka prawie do ust (podpinam ją, zeby nie było, że tak mi wisi :P) i STRRRRASZNIE się boję, że wyjdę od fryzjera z płaczem 😭 jedna koleżanka powiedziała, że spróbuje mnie zapisać do fryzjera-artysty w wołominie, zobaczę, czy jej się udało... i będzie się trzeba na coś zdecydować!