Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silenthill

nie zadowalam faceta-POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość silenthill

dziewczyny mam problem. Jak rozbudzic faceta seksualnie? zawsze jestem spięta, nie przejmuję inicjatywy no i mój chłopak nie osiaga satysfakcji. załamuję się powoli....

Gość zacznij przejmować
inicjatywę

Gość silenthill
ale jak,zeby nie spieprzyc tego?poprosze o kilka wskazówek, będe wdzieczna...

Gość PTTW
Nie ma gotowego przepisu musisz go sama znaleść, metodą prób i błędów.

Gość noo..
poczytaj tu moze wlacz film erotyczny kup bieliznę, książkę o seksie, kamasutra itd czytaj i szukaj

Gość silenthill
wczoraj rozebrałam się i założyłam maskę - słyszałam że seks w masce jest podniecający - przedstawiała Romana Giertycha. A on jak zobaczył to uciekł... nie wiem już jaki pomysł erotyczny mogę mieć :(

Gość silenthill
byłam też w sklepie, takim specjalistycznym, zrobiłam specjalne zakupy i tu moment kulminacyjny, podniecenie narasta, ja bach, wyciągam kupiony sprzęt spod poduszki a on nic :( a kupiłąm największy budzik w całym sklepie :( nic już nie rozumiem :( pomocy

Gość silenthill
czytałam też że zabawa z wibratorem może być ok. Nie ma wibratora, ale ponoć można go zastąpić szczoteczką elektryczną do zębow. Wziełam więc szczotkę, on się do mnie dobiera a ja bach! szczotkę mu do ryja. Ale on znów zamiast się rozbudzić drze mordę... Już tracę nadzieję :(

facet jesT wrazliwy na takie zabawki.Ja osobiscie uwazam ze nie potrzeba takich rzeczy jesli sie ma faceta. Lepiej kup sobie seksowna bielizne, zrob mu striptiz lub zatancz seksownie przed nim. zrob mu lodzika lub popiesc go, podnieci sie napewno...

o większego trudno zucha jak był na forum montypajtonycha ja nikogo się nie boję kurwy, dziwki to postoję lesby, chuje i palanty wsadze w dupę nie na żarty aż raz budze sie na sianie nagle widze niespodziani patrze a tu jakieś zwirze do kalwiaturry mi się bierze jak nie wrzasnę z wieliej trwogi jak nie zerwe się na nogi pędzę jakby hart ze smyczy dewiant, dewiant - moja głowa krzyczy dewiant? - ktoś sie zapytał och, gorzej miał dwa kopyta paszczę taką przy tym rogi gdzie to było tam na kafeterii własnie doibiera mi sie do biżuterii idą wszyscy, służbacąła patrzą a tu myszka mała polna myszka siedzi sobie i ząbkami w kaliowatruę skrobie (na Kafeterii) - ten wiersz zwalnia mnie od odpwoedzialności za głupoty przeciągając ją na stronę myszki (polnej)

Gość seksowny ubior
i to nie tylko bielizna ale i ten zewnętrzny! pomyśl o obcislych skórzanych - skóropodobnych spodniach! Fececi to uwiebiają!

Gość facet ja
nie martw się. Autorytatywnie stwierdzam, że jestem zadowolony.