Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

somax

wspanialy pomysl posla wierzejskiego - LPR

Polecane posty

http://wiadomosci.onet.pl/1372059,11,item.html czytaliscie o pomysle posla wierzejskiego? chce zlikwidowac mozliwosc aborcji w wyniku gwaltu i gdy plod jest ciezko i trwale uszkodzony... szkoda tylko, ze nie wzial pod uwage takich \"drobnych\" rzeczy jak: - samopoczucie kobiety po gwalcie i jej psychika - wyglad kobiety i caly okres niechcianej ciazy - nie wszyscy w Polsce sa katolikami i im rowniez zabiera mozliwosc aborcji. Sam jestem katolikiem (wiem wiem - zaraz posypia sie slowa krytyki, ze katolik nie pozwolilby na smierc niewinnego dziecka), ale nie wyobrazam sobie gwaltu dokonanego na kobiecie ktora kocham i tego, ze nia ma prawa decydowac o tymwszystkim, bo prawo jej nakazuje urodzic takie dziecko. Religia i prawo Panstwa powinny byc wyraznie oddzielone. Jakie jest Wasze zdanie?

jest juz podobny temat ale sie wypowiem. jestem przeciwna!!! to jest tak debilne,ze nie moge w to uwierzyc.Co za matoł! Nie wie co mówi,ja nie chcialabym byc w sytuacji kobiety zgwałconej,ktora musi wychowywac dziecko gwałciciela.Ktore przypominaloby jej codziennie o tym fakcie.Porypane... Po pierwsze to chyba mamy demokracje,z tego co wiem,i kazdy moze robic to co chce

a oddanie takiego niechcianego dziecka panstwu ejst jeszcze gorsze dla niego..przeciez w domu dziecka bedzie mialo zjechana psychike....itd.... poza tym to powinna byc prywatna decyzja kbiety ,a panstwo nie powinno niczego zarzucac... chociaz aborcja powinna byc przeprowadzona najpozniej do 8 tygodnia,gdy ten zarodek sie w plod nie pprzeksztalci...

Oby ktoś mu zapodał z tyłu i z przodu... i niech nie pluje tylko połyka 😠