Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monik*

Czego mężczyzna oczekuje od kobiety?

Polecane posty

witam! zaowazylam topic czego kobiety oczekuja od faceta a ja jestem ciekawa jak jest odwrotnie? rozstawlam sie z facetam ponad miesiec temu, nie chodzilo i inna kobiete, poszło o to ze miał dla mnie mało czasu i o wszystkim ja musialam myslec on myslala tylko o tym co jego dotyczylo..a ja sie nie liczylam musialam liczyc ale na siebie. jestem osoba pogodna, bardzo szczerą i bezpruderyjną, zgrabna, zadbana, wiem czego chce, mam mieszkanie prace i sobie radze bo jakos musze ale nei ukrywam ze we dwoje bylo by lżej i lepiej.. czego chca faceci od kobiet? czesto widze ze faceci za zony np biora sobie niewinne istoty ktorymi mozna odpowiednio pokierowac i po rzadzic..a oni robia co chca..czy to ma sens?

Gość kalamarnica
podnosze

Szkoda słów, stąd pewnie zerowa popularność tematu. Jedno wielkie zawracanie d... Prawidłowa odpowiedź powinna brzmieć: Niczego.

Gość żeby miała orgazm
podczas stosunku ? :/ :O

Gość Carissa
też mi niespodzianka :)) faceci po prostu nie wiedzą czego chcą :) zdarzają się oczwysićie tacy co potrafią docenić to co mają, ale i tak większość z nich dopiero po stracie..

mi sie wydaje ze bezgranicznego oddania (wiernosci) i zebyśmy im prawiły komplementy, moze nie tyle komplementy co chwaliły i docenialy gdy dobrze coś zrobią, lubia czuć sie potrzebni i mieć swiadomość ze mamy w nich oparcie bo jesteśmy takie ,,bezbronne istotki\" - akurat:p

Gość Pewien Facet
Ależ moje kochane Panie, mężczyzna jest strukturą nieskomplikowaną o od kobiety wiele nie wymaga. Mężczyzna potrzebuje od kobiety, w zamian za całe mnóstwo spraw, dwóch rzeczy: przygotowanego w porę posiłku i udanego seksu. :-) Jeśli sobie życzycie, żeby przedstawić listę oczekiwań kobiety w stosunku do mężczyzny, to uprzejmie służę.

W zasadzie drogi klego my również jesteśmy mało skomplikowaną strukturą, może z jednej warstwy więcej niż wy-mężczyźni i to juz jest dla was za bardzo skomplikowane by zrozumnieć, że oprócz żarcia, seksu i pracy potrzebujemy tyroszeczkę czułości. Zresztą mój mężczyzna się na mnie obraził jak mu powiedziałam, że nie chcę w przyszlości dzielić mieszkania, majątku i nerwów z mężczyxną, bo nie warto spędzać pół życia na użalaniu się nad sobą \"co ja robię nie tak\". Trzeba jakoś sobie radzić będąc kobitą i przede wszystkim nie żyć życiem mężczyzny, tylko własnym.

Ale zgadzam się, że mężczyzna oczekuje od kobiety dobrego posiłku i udanego seksu, ja bym jeszcze dodała, że oczekuje spokoju. Ale zastanówcie się chłopcy tak szczerze, gdybyście mieli taki święty spokój to nudno by wam było i spędzalibyście więcej czasu z kolegami niż z kobietą, z czego w konsekwencji powstają : 1. Związki homoseksualne między mężczyznami. 2.Kobiety są zmuszone was zdradzać. 3.Kobiety są zmuszone zmienić was na lepszy model. Z czego morał: 1.Bez łaski lenie. 2. Na wasze miejsce znajdzie się w jednym mieście 100 zamienników. Na tym zakończę puentę :)

Ale zgadzam się, że mężczyzna oczekuje od kobiety dobrego posiłku i udanego seksu, ja bym jeszcze dodała, że oczekuje spokoju. Ale zastanówcie się chłopcy tak szczerze, gdybyście mieli taki święty spokój to nudno by wam było i spędzalibyście więcej czasu z kolegami niż z kobietą, z czego w konsekwencji powstają : 1. Związki homoseksualne między mężczyznami. 2.Kobiety są zmuszone was zdradzać. 3.Kobiety są zmuszone zmienić was na lepszy model. Z czego morał: 1.Bez łaski lenie. 2. Na wasze miejsce znajdzie się w jednym mieście 100 zamienników. Na tym zakończę puentę :)

Gość Pewien Facet
:-) Jasne, jasne. Oto do czego doprowadziła nowoczesność. Baba może się wynieść od mężczyzny, kiedy uzna to za stosowne. Ale, moje koleżanki, może by tak jeszcze bardziej stanowczo? Po prostu wypiąć się na cały męski ród i tym zademonstrować swoją całkowitą niezależność, a nie zaraz latać z wywieszonym jęzorem, i rwać na potęgę następnego gamonia.

2.Kobiety są zmuszone was zdradzać. Taa... mężczyzni też sa czesto zmuszeni to robic. Bardzo ciekawe podejście. :o

Gość Pewien Facet
:-) Wygodne wytłumaczenie babskiej niewierności. Baba się puszcza, bo ma za dobrze w życiu. Stanowczo, kobieta potrzebuje być nieustabnnie dyscyplinowana ale sama się nie zdyscyplinuje, bo pojęcie dyscypliny kobiecie jest zupełnie obce. Dyscyplinowanie kobiety, to męskie zadanie życiowe.

Gość Pewien Facet
Mężczyzna zdradza, bo musi. Kobieta zdradza, ponieważ tego chce. Natura kobiety jest szalenie przewrotna, Marevin.

Gość Pewien Facet
My tego nie piszemy dla siebie, Hakuna, ale dla Was, zgodnie zresztą z prośbą autorki tematu.

Gość Prawdziwy Krzyżak
Słusznie, Hakuna. Więcej zyskasz rozmawiając z mądrymi, doświadczonymi facetami, zwłaszcza, o ile dobrze pamiętam, jesteś jeszcze młode dziewczę.

Gość Prawdziwy Krzyżak
Ale przypominam sobie także, Hakuna, że Ty dobrze rokujesz. Co mnie bardzo cieszy.

Gość Do Pewien facet
A niby co takiego zmusza facetów do zdradzania? " Faceci zdradzają bo muszą, kobiety bo tego chcą"...? Dowcip potraktuj personalnie :-P Szara komórka przypadkowo znalazła się w mózgu mężczyzny. Wszędzie ciemno, pusto, ani śladu życia. - Huhu! - woła komórka. Żadnej odpowiedzi. - Huhu! - woła ponownie. Wtem zjawia się inna szara komórka i pyta: - Co tu robisz całkiem sama? Chodz, wszystkie jestesmy na dole!

Gość Prawdziwy Krzyżak
Nie teoretyku, ale badaczu zjawiska w oparciu o wynurzenia kobiet. Dobrze pamiętasz.

Gość Prawdziwy Krzyżak
jb@pp.pl Pisz, Hakuna, zobaczymy, co da się z tym zrobić.

Gość Prawdziwy Krzyżak
Ja jestem Warmiak, gwoli ścisłości. Mazur, to ja dopiero będę. Chyba.